nlc.hu
Sztárok
Ettől különleges Király Viktor házassága

Ettől különleges Király Viktor házassága

Megmentették a házasságukot, most erősebb, mint valaha.
Király Viktor és Anita

Hetedik évfordulójukat ünnepli Király Viktor és felesége, Anita. A különleges dátum nem csak azért fontos, mert a hetedik esztendő vízválasztó lehet egy kapcsolatban, hanem azért is, mert a kapcsolatuk majdnem véget ért. 

“7 év! Elvileg ez vízválasztó szám, de szerintem 6-nál ezt kipipáltuk. Mi már annyi mindent megtapasztaltunk, átvészeltünk, túléltünk együtt, voltunk fent, lent, szakadékban, az egekben, sötétségben, napsütésben, hogy innentől csakis jó vár ránk! A 7 amúgy a szerencseszámom! Kívánok magunknak még sok-sok millió boldog, nyugalmas évet. Boldog Évfordulót! Szeretlek” – írta szerelmi vallomásában Király Viktor, aki néhány meghitt szerelmes fotót is megosztott a közös életükből.

Az énekest és a feleségét is megviselte mindaz, ami történt. Viktor például kikerekedett, ám mostanra ismét csupa izom lett, köszönhetőn a Sztárbox felkészülésének. “Már előtte is éreztem a sötét felhőt magam felett, ez pedig azt okozta, hogy teljesen elhanyagoltam magam. Mivel ez megtörtént, ezáltal minden más, ami körülöttem volt, szépen elhaladt, legyen az karrier vagy család. Jó, hogy vége, mivel még soha nem éltem át ekkora lelki küzdelmet, mint az utóbbi két évben “– mondta korábban.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top