nlc.hu
Sztárok
Ez történt tegnap: Alain Delon szívszorító levele, Nacsa Olivér feleségének testre simuló ruhája, Csipak Péter régi-új szerelme

Ez történt tegnap: Alain Delon szívszorító levele, Nacsa Olivér feleségének testre simuló ruhája, Csipak Péter régi-új szerelme

Összeszedtük neked az elmúlt nap sztárhíreit, ha esetleg lemaradtál volna valamiről!
Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Alain Delon szívszorító levele

Mint ismert, a huszadik század legszebb, de egyben legtragikusabb szerelmi története volt Romy Schneider és Alain Delon egész életen át tartó szerelme, rajongása, barátsága. Romy Schneider rövid élete során Delon volt az egyetlen és örök kiindulópont. Romy temetése után Alain Delon levelet írt egykori szerelmének. Gyönyörű sorokat vetett papírra, amelyek olvasása közben libabőrös lesz az ember. 

„Miattam történt, hogy Párizsban szűnt meg dobogni a szíved az elmúlt éjszaka. Miattam, mert huszonöt évvel ezelőtt engem választottak, hogy a partnered legyek a Christine-ben. Bécsből érkeztél, én Párizsban vártalak egy csokor virággal a kezemben, ami­vel nem tudtam mit csinálni… A film producerei azt mondták: “Ha leszáll a repülőgépről, induljon el feléje, és, nyújtsa át a virágokat.” Vártalak a virágaimmal, mint egy hülye a fotóriporterek gyűrűjében. Leszálltál a gépről. Feléd mentem. Azt mondtad anyádnak: “Ki ez a fiú?” Ő így felelt: “Nyilván Alain Delon, a partnered…” Más nem történt, semmi villámcsapás. Aztán Bécsbe mentünk, ahol a filmet forgatták. És ott bolondul beléd szerettem. Te pedig belém szerettél. Sokszor feltettük egymásnak a kérdést: “Ki volt először szerelmes, te vagy én?” Számoltunk: “Egy, kettő, három.” És aztán feleltünk: “Sem te, sem én! Egyszerre!” Istenem, milyen fiatalok voltunk és milyen boldogok! A forgatás végén azt mondtam neked: “Gyere velem Franciaországba.” És te így feleltél: “Igen, melletted akarok élni, Franciaországban.” Emlékszel? A családod, a szüleid őrjöngtek.” – olvasható a levél egyik részletében, amely teljes egészében ide kattintva olvasható.

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

Tripolszky Anna dögös arany ruhában

Testre simuló arany ruhában ünnepelte születésnapját Nacsa Olivér 18 évvel fiatalabb felesége. Az M5 riportere közösségi oldalára töltött fel jó pár fotót a nem akármilyen utazásról, ahová a képek tanúsága szerint férje mellett egy nagyobb baráti társaság is elkísérte.

Anna és a humorista elképesztően boldognak tűnnek a feltöltött képeken, ami nem is csoda, hiszen varázslatos évet tudhatnak eddig maguk mögött. Korábban már mi is írtunk róla, hogy a sztárpár idén tavasszal a Budai Várnegyedben, pontosabban a Mátyás templomban kötötte össze az életét, ahonnan a százfős vendégsereg a Gundel Étterembe vonult át ünnepelni. A páros az esemény után rögvest nászútra ment, már Franciaországból posztoltak együtt. Most pedig úgy tűnik, egy újabb jeles alkalom kapcsán ismét világot látni indultak, választásuk pedig a napsütötte Olaszországra esett. Ha kíváncsi vagy Anna stílusos ruhaválasztására és a boldog párra, akkor kattints ide!

(Fotó: Birtron Szabolcs)

(Fotó: Birtron Szabolcs)

Bombázó exe csavarta el újra Csipak Péter fejét

Galambos Boglárka fél év után szakított a nála 29 évvel idősebb milliárdossal, Csipak Péterrel. A milliárdosra azonban nem sokkal azután, hogy elváltak az útjai Galambos Lajos lányával, ismét rátalált a szerelem, ráadásul egy korábbi partneréhez tért vissza, Murányi Szilvia szinkronkorcsolyázóhoz. A pár a Miss Balaton döntőjén vállalta fel, hogy újra együtt vannak. A párról közös fotó is készült, amit a Blikk közölt.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Gulyás Michelle rendőr főhadnagy lett

Rendőr hadnagyból főhadnaggyá léptették elő Gulyás Michelle-t. Az öttusázó, aki a magyar csapat hatodik aranyérmét szerezte meg, soron kívül kapta meg az előléptetést Balogh János országos rendőrfőkapitánytól. Az ominózus pillanatról fotó is készült, ami ide kattintva tekinthető meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top