nlc.hu
Sztárok
Gáspár Győző apja teljesen felháborodott fia hazugságain

Gáspár Győző apja kitálalt: “Szégyelld magad fiam, ha még tudod, mi az a szégyenérzet!”

Nem hagyja annyiban fia állításait az idősebb Gáspár Győző, mint mondta, jogi következményei lesznek azoknak az állításoknak, amiket Győzike mondott róla.

A napokban nagy port kavart az az interjú, amelyet Gáspár Győző adott a TV2 csatornájának. A riportból kiderül, hogy Győző haragszik az apjára, mivel 9 évvel a megözvegyülése után újra boldog egy hölgy oldalán. A showman szerint az édesapja ezzel megszegett egy, számára fontos roma törvényt. Fia mondatait már az idősebb Gáspár Győző sem tudta szó nélkül hagyni. 

Fotó: Trenka Attila

Fotó: Trenka Attila

“9 év után megnősült, szerelmes lett. Dicsekedik a faluban, hogy neki barátnője van. Szégyellje magát! Az én anyámból csak egy volt, az én anyámnak az emlékét végig kellett volna tisztelnie. Nem az, hogy wellness-hotelekben mutogatom, hogy nekem barátnőm van”– fakadt ki Győző.

Édesapját megrendítették fia szavai

Fia állításaira édesapja is reagált, aki mérhetetlenül csalódott a kialakult helyet miatt: 

„Kezdeném azzal, hogy nagyon mélyen és visszavonhatatlanul csalódtam az elsőszülött fiamban. Olyan cirkuszt csinált az életemből, amire 72 évesen semmi, de semmi szükségem nem volt. Ebben a cirkuszban ráadásul engem tett meg bohócnak, amivel egyértelművé tette, hogy mennyire tisztel engem, mint az apját és mennyire hálás, hogy évtizedeken át küzdöttem, hogy jólétben élhessen ő is.”

Már látom, hogy szörnyeteget teremtettem azzal, hogy annak idején hagytam, sőt támogattam őt, hogy kergesse az álmait. Ez lett belőle, és én elképedve nézzem az eredményt. 

– nyilatkozta a Borsnak az édesapa, aki az újranősülésről is ejtett néhány szót: 

„Sosem volt, így most sem kenyerem a magánéletem ország-világ elé tárása, de annyit elárulhatok, hogy nem nősültem meg. Kilenc éve, a nejem halála óta egyedül élek, ugyanakkor egy ideje valóban nem magányosan, de ehhez azt hiszem, a szeretteimen és a barátaimon kívül senkinek semmi köze sincsen. Az pedig, hogy a hölgy, aki a társam lett, 25 éves lenne, egyenesen orbitális hazugság, bár ebben Győző régóta jeleskedik, így meg sem lepett.”

Fogalmam sincs, hogy a fiamnak mi a baja velem, de nagyon felháborít, ahogyan engem abban a riportban beállít. Annyit fűznék még hozzá, hogy szégyelld magad fiam, ha egyáltalán még tudod, mi az a szégyenérzet! Ugyanakkor ennek a históriának itt nincs vége! Jogi következményei lesznek annak, amit velem tett! 

– tette hozzá a Gáspár-fivérek édesapja, aki mellett Zsolti tejes vállszélességgel kiáll. 

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

„Sajnos vele beszélni már nem lehet, mert csak ordít és hisztériázik, bármikor, bárki próbálja nála szóba hozni, hogy békésen is lehetne rendezni a problémákat. Sajnos azt látom, hogy nálunk már soha nem lehet béke, mert Győző a békében nem érzi jól magát. Folyton folyvást nekimegy az élő Istennek is, csak hogy vele foglalkozzon mindenki. Nem tiszteli a családot, miközben hagyományokról, törvényekről zagyvál összevissza. Az apák tisztelete, amit ő elfelejtett, nem csak bibliai parancs, de épp úgy a roma törvények egyik alapköve is” – fűzte hozzá Győző papa.

„Ahogy évek óta, az augusztusi hónap idén is igencsak mozgalmasan telik a Zsoltival közös alapítványunknál. Itt egy teherautónyi iskolatáska, amit szeretnénk eljuttatni a rászoruló családoknak még az iskolakezdés előtt, de félek a volán mögé ülni, mert rosszul érzem magam. Ráadásul, ha csak bemegyek Salgótarjánba, látom a kíváncsi tekinteteket, amik rám szegeződnek. Az emberek összesúgnak a hátam mögött, és azt a valótlanságot pletykálják, amit Győző terjesztett el rólam…” – mondta szomorúan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top