7 sztár, aki megvált a mellimplantátumától

nlc | 2024. Augusztus 23.
Van köztük, aki ma már a plasztikai beavatkozások elszánt ellenzője, ám nem volt ez mindig így. Ők azok a sztárok, akik kés alá feküdtek, hogy megszabaduljanak a mellnagyobbításuktól.

Akadt, aki egészségügyi okokból, más azért, mert idegennek érezte vagy épp egyszerűen megunta őket, de olyan is, aki másvalaki tanácsára vetette ki a melleiből az implantátumot. És hogy kik is ők? Az alábbi galériából megtudhatod…

Victoria Beckham

„Ne szórakozz a melleiddel... csak ünnepeld, amid van” - fogalmazott Victoria Beckham, aki 2014-ben vetette ki mellimplantátumait, méghozzá állítólag Anna Wintour tanácsára. (Fotó: Dominique Charriau/WireImage)

Chrissy Teigen

„Hosszú évekig nagyszerűek voltak a számomra, de egyszerűen túl vagyok rajta” - írta Chrissy Teigen 2020-ban az Instagramon, amikor bejelentette, hogy megválik a mellnagyobbításától. (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Jane Fonda

Jane Fonda ma már ellenzi a plasztikai beavatkozásokat, 30 évvel ezelőtt azonban ő is megnagyobbíttatta a melleit. A végeredménnyel viszont annyira elégedetlen volt, hogy nem sokkal később el is távolíttatta a szilikont a melleiből. (Fotó: Marc Piasecki/FilmMagic)

Ashley Tisdale

„Apránként kisebb egészségügyi problémákkal kezdtem küzdeni, amelyek egyszerűen nem álltak össze - ételérzékenységek, valamint bélrendszeri problémák, amelyekről azt gondoltam, hogy az implantátumaim okozhatják” - írta Instagram-posztjában Ashley Tisdale, aki végül 2019-ben vetette ki a mellimplantátumait. (Fotó: Jean Baptiste Lacroix/WireImage)

Courtney Love

Courtney Love még a 90-es években csináltatott mellnagyobbítást, később azonban kivetette az implantátumokat. Ezt követően szuvenír gyanánt megtartotta azokat, az egyiket azonban 2002-ben a kutyája megette. (Fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images)

Sharon Osbourne

„Egy reggel arra ébredtem, hogy az egyik mellem sokkal hosszabb, mint a másik... [az egyik implantátum] beszivárgott a hasfalamba” - idézte fel egy nyilatkozatában Sharon Osbourne, aki azóta már nagyon örül, hogy eltávolították a mellimplantátumait. (Fotó: Gilbert Flores/Variety via Getty Images)

Mena Suvari

„Sokszor azon kaptam magam, hogy rájöttem: zsákok vannak a mellkasomban. És nem tudtam megindokolni, hogy miért is tettem ezt valójában” - írta memoárjában Mena Suvari, miért vetette ki a szilikont a melleiből 2019-ben. (Fotó: Jon Kopaloff/Getty Images)

via

Exit mobile version