Sztárpárok, akik felmelegítették korábbi románcaikat

F. B. | 2024. Augusztus 24.
Bár úgy tartják, hogy "felmelegítve csak a káposzta jó", egyes sztárpárosok alaposan rácáfolnak erre az elhíresült mondásra, míg mások pont, hogy megerősítik.

Manapság egyre több híresség esetében hallhatunk arról, hogy visszataláltak az egyik korábbi partnerükhöz. Habár vannak, akik számára sikerrel, sőt, házassággal zárult az újra egymásra találás, vannak olyanok is, akiknek sajnos újra szakítással végződött az újrakezdés. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg rá az élő példa: létezik egymásra találás a szakítás után. (Fotó: Getty Images)

Lehet-e sikeres egy kapcsolat felmelegítése?

Minden szakítás fájdalmas, függetlenül attól, milyen régóta tart a kapcsolat vagy éppen milyen mély érzelmekkel teli. A különválás fájdalmát az érzelmi kötődés elvesztése adja, az érzelmek sokat sérülhetnek az egóval együtt. Nem jó dolog átélni azt, amikor az ember realizálja, hogy a közös tervezgetéseknek és céloknak annyi, mindezek után pedig a kudarc érzése és az egyedülléttől való félelem úrrá lehetnek a mindennapjainkon. Szakítás után mindkét fél elkezdi magát újraépíteni, megélik a gyászt külön-külön. Aztán hetek, hónapok vagy akár évek is eltelhetnek egymás nélkül, majd felmerül az újrakezdés lehetősége. Sok olyan pár van, akik újra egymásra találnak, és ez akár egy sikeres egymásra találás esetén egy életre szóló együttlétet is jelenthet.

Habár sokat boncolgattuk már azt, hogy miért lehet egyedül annyi nő és férfi manapság, arról is érdemes szót ejteni, hogy milyen okok vezethetnek bennünket arra, hogy ismét egy volt partnerünk mellett tegyük le a voksunkat. Az egyik ilyen ok lehet például az ismerősség érzése, illetve az összeszokottság, amik valljuk be, kényelmessé tehetik a korábbi partnerünk választását. Előfordul az is, hogy a szakítás megmutatja, mennyire fontos is nekünk a másik, sokan tényleg ráeszmélhetnek arra, hogy valami nagyon fontos személyt veszítettek el az életükből. 

Arra azonban figyelünk kell, hogy felmelegíteni egy kapcsolatot semmiképpen sem szabad olyan okból, mert félünk az egyedülléttől. Az sem jó út, ha valaki azért ad újra esélyt az exének, mert bizonyítani szeretné neki, hogy méltó a szeretetére. 

Ha azonban mindkét fél egy bizonyos idő eltelte után még mindig érzi a másik hiányát az életében és nem az előbb említett negatív okok miatt, akkor a második esély működhet, de leginkább az olyan párkapcsolatokban, ahol mindkét fél képes szembenézni a múltban elkövetett hibáikkal. 

Könnyen előfordulhat tehát, hogy “felmelegítve nem csak a töltött káposzta jó”. De vajon hogyan ment a dolog az alábbi sztárpárok esetében? A galériánkból kiderül!

central-0549529335

Kucsera Gábor és Tápai Szabina: Az év egyik legnagyobb egymásra találása minden kétséget kizáróan Kucsera Gábor és Tápai Szabina békülése volt. Bár úgy volt, hogy a sztárpár útjai különválnak, végül sikerült megbeszélniük a dolgokat annak ellenére is, hogy az olimpikon ország-világ előtt bevallotta, hogy megcsalta szerelmét. Tíz év után azonban idén júniusban ismét kimondta egymásnak a boldogító igent a pár. A két sportoló házasságuk újrakezdéseként Isten színe előtt is megerősítették a kapcsolatukat. (Fotó: Nagy Zoltán)

central-0880300856

Király Linda és párja, Simon: Király Lindát néhány nappal ezelőtt a reptéren látták csókolózni egy jóképű férfival, majd robbant is a hír: az énekesnő megerősítette, hogy valóban újra szerelmes. Választottja már régóta jelen van az életében, Simon volt ugyanis első szerelme, és a szakítást követően is szoros maradt köztük a kapcsolat, olyannyira, hogy szinte természetes fordulat volt újbóli egymásra találásuk. Bár a kapcsolatuk jövője még kérdéses, Linda jelenleg nagyon boldog szerelme mellett, akivel a Sziget Fesztiválra is ellátogattak. (Fotó: Trenka Attila)

GettyImages-1467692795

Katalin hercegné és Vilmos herceg: Bár ma már három gyermeket nevelnek közösen, Vilmos herceg pedig hatalmas támasza rákbeteg feleségének, 2007-ben ők is szakítottak egyszer. Robert Jobson író szerint Vilmos herceg ráadásul telefonon dobta a hercegnét olyan okból kifolyólag, hogy mindkettejüknek „egy kis térre” lenne szüksége azért, hogy „megtalálják a saját útjukat”. Ekkor mindketten belevetették magukat a bulizásba, kis idő múlva azonban mégis egymás karjaiban kötöttek ki, 2010-ben pedig meg is történt az eljegyzés. (Fotó: Getty Images)

central-0764829799

L.L. Junior és Dárdai Blanka: Dárdai Blanka és L.L. Junior között igazi se veled, se nélküled kapcsolat van. Többször olvashattunk a pár szakításról, majd békülésről, nemrégiben pedig arról szóltak a hírek, hogy Junior agresszívan viselkedett az énekesnővel az Ázsia Expressz forgatásán, majd miután hazaértek állítólag Blanka rá is hívta a rendőrséget az előadóra. (Fotó: Trenka Attila)

GettyImages-1910719464

Jennifer Lopez és Ben Affleck: A hollywoodi sztárpár már a 2000-es évek elején is egy párt alkotott, sőt, el is jegyezték egymást. Az ezredforduló elején azonban az esküvőig már nem jutottak el. Végül 2022 júliusában néhány hónap jegyben járást követően ezúttal tényleg összeházasodtak, házasságuk azonban nem tartott sokáig, Jennifer Lopez ugyanis második házasági évfordulójukon beadta a válókeresetet. Különválásuk oka a pletykák szerint az lehetett, hogy a színész nem bírta elviselni a hatalmas felhajtást, ami az énekesnőt övezte. (Fotó: Getty Images)

central-0848693283

Király Viktor és Anita: 2019-ben mondta ki egymásnak a boldogító igent az énekes és párja, kapcsolatuk azonban egy időben megrekedt és már arról szóltak a hírek, hogy nagy a baj a házasságukban. Végül azonban sikerült megbeszélniük a dolgokat és ismét egy családot alkotnak közös gyermekükkel, Kolennel. (Fotó: Schumy Csaba)

GettyImages-1632042932

Hailey Bieber és Justin Bieber: Justin Biebert akár a világ legnagyobb visszatérőjének is nevezhetnénk, ugyanis nem csak jelenlegi feleségéhez tért már vissza, hanem Selena Gomez-hez is. Végül azonban a befutó – sok rajongó nagy bánatára – Hailey lett, aki már első közös gyermeküket hordja a szíve alatt. (Fotó: Getty Images)

central-0839163539

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska: A sztárpár szerelme is igencsak hektikus, 13 éve tartó kapcsolatuk tele volt hullámvölggyel, ám most úgy tűnik, végleg egymás mellett döntöttek. Krisztián és Zsuzska nemrég nagyratörő terveiről vallott: esküvőt és gyermekáldást is terveznek. (Fotó: Schumy Csaba)

Csipak Péter és Murányi Szilvia: Galambos Lajos lánya fél év után szakított a nála 29 évvel idősebb milliárdossal, Csipak Péterrel. A milliárdosra azonban nem sokkal azután, hogy elváltak az útjai Galambos Boglárkával, ismét rátalált a szerelem, ráadásul egy korábbi partneréhez tért vissza, Murányi Szilvia szinkronkorcsolyázóhoz. A pár a Miss Balaton döntőjén vállalta fel, hogy újra együtt vannak. (Fotó: Birtron Szabolcs)

Exit mobile version