nlc.hu
Sztárok
Geszti Péter Kökény Attiláról: "Sem a pályája, sem a magánélete nem volt döccenőktől mentes"

Geszti Péter Kökény Attiláról: “Sem a pályája, sem a magánélete nem volt döccenőktől mentes”

Az énekes az első vendége az Adom a napom legújabb évadának! Az új szezonban színészek, műsorvezetők, énekesek és stand-uposok is feltűnnek majd, így mindenki megtalálja majd a kedvencét

Elindult az Adom a napom negyedik évada Kőkény Attilával! Ahogy azt már megszokhattuk, Geszti Péterhez az az új évadban is számos sztárvendég érkezik, hogy megmutassák a világnak egy napjukat, majd egy interjú keretében beszélgessenek egy jót a nap végén. 

Fotó: Sárosi Zoltán

Fotó: Sárosi Zoltán

“Mai vendégem személye egy jelentős érv a tehetségkutató műsorok mellett. Ritka, hogy egy férfi hangjában ennyi bársonyosság és napsugár legyen, miközben sem a pályája, sem a magánélete nem volt döccenőktől mentes. Az éjszakában élő, füstös helyeken zenélő fickóból az ország egyik legismertebb énekese lett, a világa a feje tetejére állt. Hogyan tudott visszatérni a hétköznapokba, amik már nem olyanok, mint amilyennek berobbanása előtt hagyta őket? És merre tart most, mit tervez, minek örül és mi fáj neki?”

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Kökény Attila, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top