nlc.hu
Sztárok
Kökény Attila bepillantást engedett magánéletébe: így ünnepelték fia születésnapját

Kökény Attila bepillantást engedett magánéletébe: így ünnepelték fia születésnapját

Az Adom a napom első epizódjának vendége Kökény Attila. Ha te is kíváncsi vagy az énekes egy napjára, akkor irány a stream felület a weboldalunkon!

Az Adom a napom negyedik évadának első vendége nem más, mint Kökény Attila, aki már a streaming adás első óráinak egyikében megörvendeztette a nézőket egy egészen nem mindennapi pillanattal a magánéletéből. Az énekes ugyanis egy családi felvételt mutatott meg a telefonján, amelyen az a meglehetősen bensőséges pillanat látható, hogy Attila a szerettei körében ünnepel. 

Fotó: Sárosi Zoltán

Fotó: Sárosi Zoltán

Kökény Attila ráadásul kommentálta is az eseményeket amelyeket a videóban láthattunk, mosolyogva megosztotta, hogy az unokái teljesen odáig voltak a gyertyák elfújásáért a tortákon. Nem kérdés, igazán örömteli pillanat volt ez az énekes életében, hiszen kétségtelenül mindig nagy öröm az ember számára, ha a szeretteivel ünnepelhet. 

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Kökény Attila, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top