nlc.hu
Sztárok
Less be Meghan Markle egykori otthonába!

Less be a házba, ahol Meghan Markle és Harry herceg egymásba szeretett

Eladóvá vált Meghan Markle egykori otthona, amiben akkor lakott, amikor ő és Harry herceg egymásba szerettek. Elhoztuk a ház fotóit!
Meghan Markle

Amikor Meghan Markle és Harry herceg egymásba szerettek – ahogy azt már mindannyian tudjuk –, Markle a Briliáns elmék című sorozatot forgatta Torontóban. Ekkor egy három hálószobás házat bérelt a színésznő a városban, így mikor 2016-ban a páros elkezdett ismerkedni, itt húzták meg magukat a nyilvánosság figyelő tekintete elől. Ahogy az Harry 2023-as memoárjából, a Tartalékból kiderül, a herceg havi kétszer utazott kedveséhez ebben az időszakban. Olyankor ebben a házban éltek, és szépen lassan szerettek egymásba.

Most pedig ez az otthon eladóvá vált. Így mi magunk is betekintést nyerhetünk Harry és Meghan szerelmi sztorijának első fejezeteinek helyszínébe. Az alábbi galériában összegyűjtöttük a lakásról elérhető fotókat, azt azonban tudnod kell, hogy mióta Meghan elköltözött, a tulajok eszközöltek némi változtatást. Például amíg az egykori színésznő itt élt, a hátsó kertben a kutyáinak is megvolt a maga kis birodalma…

Nézd meg Meghan Markle egykori otthonát!

Meghan Markle háza
Megnézem
Összes kép (6)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top