nlc.hu
Sztárok
Szakított VV Reni és VV Geri – egyre több jel utal rá

Szakított VV Reni és VV Geri – egyre több jel utal erre

A 22 éves Reni a műsor történetében egyedüliként esett teherbe.
Szakított VV Reni és VV Geri

Ahogy arról mi is többször írtunk, VV Reni a Való Világ villájában tudta meg, hogy gyermeket vár villatársától, VV Geritől. A 22 éves lány eddig az egyetlen, akivel a műsor története során ilyesmi történt. Miközben a fiatal lány a körülmények ellenére is úgy döntött, folytatja a játékot a főnyereményért, a hír kipattanása után nem sokáig maradhatott a villában: a nézők már a következő lehetőségnél kiszavazták őt.

Reni a „szabadulása” után elmondta, mivel egy percig nem bírja gyermeke apja nélkül, minden bizonnyal összeköltöznek majd. A baba sorsát illetően adtak maguknak még 2-3 hetet, hogy eldöntsék meg szeretnék, akarják, tudják-e tartani.

Jó lenne, ha megtarthatnám, de nem biztos, hogy meg fogjuk tartani, mivel két hónapja vagyunk együtt, hogyha úgy vesszük és nem szeretném egy gyerekre alapozni a kapcsolatunkat

– nyilatkozta VV Reni az RTL-nek még azelőtt, hogy VV Geri is kiesett volna a műsorból.

A fiatal lány az interjúban cáfolta azokat a híreket, miszerint azért esett teherbe, mert párjával nem használtak gumit. „Nem azért estem teherbe, mert nem használtunk gumit, használtunk csak a hév miatt ez lejött és Geri csak a végén vette észre.”

„Egészségére”

Azóta eltelt pár hét, a Blikk pedig összeállítást tett közzé arról, hol tart most a szerelmesek kapcsolata. A cikk szerint VV Geri és VV Reni kapcsolata kérészéletűnek bizonyult; Reni már a közös képeket is törölte az Instagramról, emellett a rajongóinak tartott kérdezz-felelek során kijelentette: „Geris, babás kérdésekre nem válaszolok.”

A lap ezen túlmenően kinyomozta, hogy a szerelmesek már nem követik egymást a közösségi oldalakon, és nem is igen töltenek időt együtt: VV Geri például a hétvégén Szombathelyen bulizott egy másik villatársával, VV Verával. És, hogy mit reagált erre VV Reni? Nos, annyit, hogy „egészségére!”. A lap egyébként kereste mindkettőjüket az RTL sajtóosztályán keresztül, de egyelőre egyikük se kívánt nyilatkozni az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top