nlc.hu
Sztárok
Korda György és Balázs Klári nyugdíj

Korda György és Balázs Klári elárulták, mit csinálnak, ha nyugdíjba mennek

Korda György és Balázs Klári arról meséltek, milyen életet terveznek, ha egyszer visszavonulnak.

A 85 éves Korda György és felesége, Balázs Klári óriási bulit csináltak hétvégén a Budapest Parkban. A legendás páros megállíthatatlan volt, de a Fókusznak arról meséltek, milyen életet terveznek Las Vegasban, ha majd egyszer visszavonulnak.

Korda György és Balázs Klári elárulták, mit csinálnak, ha nyugdíjba mennek

(Fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

“Ha mi nem éneklünk, akkor elmegyünk Las Vegasba, alszunk délig, eszünk egy finom ebédet, aztán délután, estefelé megnézünk egy show-t, mindig vannak ott világhírű énekesek, aztán este benevezünk egy pókerversenyre, reggelig játszunk, aztán kezdődik minden előröl” – mondta Balázs Klári.

“Én viszont abban reménykedek, hogy a közönség szeretete minél később fog minket leállítani. És ha a Jóisten úgy rendelte, lehet, a színpadról megyek fel hozzá” – mondta Korda Gyuri bácsi.

A teljes interjút ide kattintva megnézhetitek:

Balázs Klári és Korda György kénytelen volt néhány változtatást eszközölni az életükben a nagy melegek miatt. Az énekes házaspár nemrégiben költözött új otthonukba, ahol szívesen hűsölnek a légkondicionáló mellett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top