nlc.hu
Sztárok
Meghalt Mariah Carey testvére és édesanyja

Tragédia: egy napon hunyt el Mariah Carey testvére és édesanyja

Megtörten mesélt az énekesnő a történtekről.

Még a legerősebb emberek is megtörnek egy olyan tragédiában, amellyel most Mariah Carey szembenéz: az énekesnőnek nemrég elhunyt az édesanyja és a testvére, ráadásul ugyanazon a napon – írja a TMZ

Megszakad a szívem, hogy elveszítettem az édesanyámat a hétvégén. Egy másik tragédia az életemben, hogy ugyanazon a napon a nővérem is meghalt

– mondta a lapnak az énekesnő.

Mariah Carey részt vesz a 2024-es Recording Academy díjátadón, amelyet a Black Music Collective mutat be a Fairmont Century Plazában 2024. február 1-jén Los Angelesben, Kaliforniában

Fotó: Momodu Mansaray/WireImage

„Hálás vagyok azért, hogy a halála előtti hetet az édesanyám mellett töltöttem” – tette hozzá, majd megköszönte a rengeteg üzenetet, biztató szót, amit a rajongóitól kapott az elmúlt napokban.

Patricia, a szupersztár édesanyja 87 éves, ír-amerikai származású operaénekes és énektanár volt. Carey 2020-as önéletrajzi könyvében részletesen beszélt bonyolult kapcsolatukról, ami sok „fájdalmat és zavart” okozott neki. Carey úgy véli, egyfajta rivalizálás és versengés állt kettőjük közé. „A szakmai féltékenység a siker területéhez tartozik, de amikor az adott személy a saját édesanyád, és a féltékenység ilyen fiatal korban kerül napvilágra, az különösen fájdalmas” – tette hozzá. Azonban könyvében kiemelte az iránta érzett mély szeretetét is, így szól elején az ajánlás: „Patnak, az én édesanyámnak, aki mindezeken túl, hiszem, hogy tényleg a legjobbat próbálta megtenni. A legjobban foglak szeretni, mindig”.

Carey kapcsolata idősebb nővérével, a 63 éves Alisannel szintén összetett volt. Önéletrajzában írt arról, hogy elidegenedett tőle és bátyjától, Morgantól. Így fogalmazott: „érzelmi és fizikai biztonságom szempontjából jobb számomra, ha nincs velük kapcsolatom”. Alison 1,2 millió dollárra perelte Carey-t az önéletrajz megjelenése után „óriási érzelmi stressz” okozása miatt, azzal vádolva őt, hogy az írás „ártó szándékú” volt.

Az énekesnő további részleteket nem osztott meg a halálesetekről és azok okairól, azt kéri, engedjék őt nyugodtan gyászolni a rajongók és a sajtó munkatársai.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top