nlc.hu
Sztárok
Agydaganata után már nem hagyja magát kizsigerelni Keresztes Ildikó

Agydaganata után már nem hagyja magát kizsigerelni Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó egy teljesen más életszemlélettel éli az életét a problémája után. Mint mondta, már nem akar "belehalni" a szakmájába, így visszavett.

Keresztes Ildikó agyában még tavaly novemberben találtak egy háromcentis daganatot. Az elváltozást az énekesnő homloka mögött fedezték fel, miután erős szédülésre és hányingerre panaszkodott, így februárban átesett a műtéten, amivel eltávolították a jóindulatú daganatot. Ildikót megviselték a történtek, sokáig hallgatott a betegségéről, nem olyan régen azonban a nyilvánosság elé állt vele. Azóta már kiderült, hogy a Sztárban Sztár All Stars műsorában is versenyezni fog, illetve a mai napon odaadja egy napját Geszti Péternek is az Adom a napom műsorában. 

Fotó: Nagy Zoltán

Fotó: Nagy Zoltán

Az énekesnő napközben elárulta a kameráknak azt is, hogy miben változtatta meg életszemléletét a diagnózisa és a vele történtek. Mint mondta, nem szereti betegségnek hívni agydaganatát, inkább problémaként reflektál rá. 

Még jobban odafigyelek az életemre és többet nem fogom hagyni magam kizsigereltetni. Persze senki nem állított puskával a falnak, hogy ezt csináljam, de én hajlamos vagyok ilyen fatalistaként csinálni mindent. Vagy nagyon csinálok valamit, vagy sehogy. 

– árulta el az Adom a napom nézőinek Ildikó, aki azt is megosztotta, hogy megígérte azt is magának, hogy elmegy mindenféle szűrővizsgálatokra. Életmódjára azonban nagyon odafigyel, bár mint mondta, nincsen szerencsére semmilyen önroncsoló szokása.

„Számomra a legrosszabb a stressz és én iszonyú stresszes tudok lenni.” – mondta végül, majd azt is hozzátette, hogy problémája után rájött, hogy nem kell belehalnia a szakmájába, így nehéz lesz számára a visszatérés az ország legnagyobb házibulijába.

“Sem állóképességileg, sem semmilyen szempontból nem vagyok formában… Így ezt nagyon gyorsan vissza kell szereznem.” – zárta le.

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Keresztes Ildikó, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top