nlc.hu
Sztárok
Curtis párja megtörte a csendet: így állnak a dolgok köztük Aurelioval

Curtis párja megtörte a csendet: így állnak a dolgok köztük Aurelioval

Sokan pletykálták azt a elmúlt időszakban, hogy Barnai Judit és Aurelio összemelegedett egymással a FarmVIP forgatásán. Hogy mi az igazság? Azt Judie mondta el!

Korábban már mi is írtunk róla, hogy az utóbbi időben egyre több pletyka kapott szárnyra arról, hogy viharfelhők lehetnek Curtis és Barnai Judit kapcsolatában, sőt, egyesek azt is megkockáztatták már, hogy a sztárpár már nem is alkot egy párt. Minderre abból következtettek, hogy egy ideig nem jelent meg együtt nyilvánosan a pár, illetve a közösségi oldalaikon is olyan posztokat írtak vagy olyan fotókat töltöttek fel, amelyek alátámaszthatták ezeket a híreszteléseket. Végül azonban mint derült égből villámcsapás újra együtt lehetett látni a sztárpárt, akik csókolózós, szerelmes fotókkal bizonyították a követőiknek, hogy minden a legnagyobb rendben van köztük. 

Curtis párja megtörte a csendet: így állnak a dolgok köztük Aurelioval

Nem kellett sokat várni azonban az újabb viharfelhőkre, ugyanis újabb pletykák születtek a sztárpár kapcsolatáról, melyek azt taglalták, hogy igencsak összemelegedett Aurelio és Judie a Farm VIP forgatásán. A hír kapcsán már Aurelio barátnője és gyermekének anyja is megszólalt, aki tagadta, hogy igaz lenne a pletyka. A rajongókat azonban nem egészen nyugtatták meg csak a ő szavai, így végül Curtis kedvese is megtörte a csendet és saját közösségi oldalán nyilatkozott arról, hogy hogyan is áll a helyezte közte és Aurelio között. Volt már ugyanis olyan pletyka is, amely azt taglalta, hogy még Curtis is kiment hozzá “rendet tenni” a Farm VIP forgatására – a látogatásának tehát komoly oka lehetett.

„Nem szerettem volna erről írni, se belemenni, mert nyilván ezt várják… de azért ezt már erősnek érzem és ilyen címmel kész tényeket írni… (utalt Judie a hírt megíró Blikk cikkére – a szerk.)

Ati nem volt bent a forgatáson. A legfontosabb semmi nem történt! az, hogy mi jóban lettünk Auval mint mindenkivel a sárga csapatból hál istennek kis családdá/tesókká váltunk az pedig nem tagadás!

Első és utolsó, hogy ezzel kapcsolatban írok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top