nlc.hu
Sztárok
Keresztes Ildikó múltbéli nehézségeiről vallott

Keresztes Ildikó múltbéli nehézségeiről vallott

Az Adom a napom harmadik epizódjának vendége Keresztes Ildikó, aki a nap folyamán rengeteg részletet osztott meg a stream a nézőivel.

Az Adom a napom negyedik évadának harmadik vendége nem más, mint Keresztes Ildikó, akit nagy szeretettel, de közben mégis egy kis bátortalansággal hívott meg műsorába Geszti Péter. Ildikó ugyanis rendkívül nehéz időszakot tudhat maga mögött, ennek ellenére mégis igent mondott a műsorvezető felkérésére. 

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

Az énekesnő a nap folyamán őszintén beszélt agydaganatáról, majd összeült egy kis beszélgetésre Takács Nikolas-szal és Baricz Gergővel is. Nekik felidézte, hogy milyen volt az X-Faktor első évadában dolgoznia és milyen nehézségek érték őt a forgatások során. Ildikó elárulta, hogy rendkívül megterhelő volt számukra a forgatás, mind a hosszú munkaidők, mindpedig a jó döntések meghozatalát tekintve. 

A beszélgetés az alábbi videóra kattintva nézhető meg: 

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Keresztes Ildikó, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top