nlc.hu
Sztárok
Kökény Attila: ”Otthon annyi pénzünk sem volt, hogy vegyünk egy zongorát”

Kökény Attila: „Otthon annyi pénzünk sem volt, hogy vegyünk egy zongorát”

Az Adom a napom első epizódjának vendége Kökény Attila volt, aki az este folyamán egy őszinte beszélgetés keretében mesélt Geszti Péternek.

Az Adom a napom negyedik évadának első vendége nem más volt, mint Kökény Attila, aki már a streaming adás első óráinak egyikében megörvendeztette a nézőket egy egészen nem mindennapi pillanattal a magánéletéből. Az énekes ugyanis egy családi felvételt mutatott meg a telefonján, amelyen az a meglehetősen bensőséges pillanat látható, hogy Attila a szerettei körében ünnepel. Mindezek után pedig megmutatta a kameráknak azt a lakótelepet is, ahol felnőtt. 

Fotó: Sárosi Zoltán

Fotó: Sárosi Zoltán

Az este folyamán pedig arról mesélt kendőzetlen őszinteséggel Geszti Péternek, hogy gyerekkorában arra sem volt pénzük, hogy egy szintetizátort vásároljanak neki.

“Otthon annyi pénzünk sem volt, hogy vegyünk egy szintetizátort.” – árulta el az énekes, akinek története mindezek után vesz csak egy szívfacsaró fordulatot: 

A házban akik laktak ismerősök dobták össze a pénzt rá, hogy tudjak venni egy zongorát, erősítőt, két hangfalat, mikrofont, egy mikrofon állványt, de állványra már nem jutott, így az egyik sógorom készített otthon neki egyet.

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját a mai napom már Keresztes Ildikó, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top