nlc.hu
Sztárok
Újabb hírességet szeret a Next Top Model Hungary bombázója

Újabb hírességet szeret a Next Top Model Hungary bombázója

A modell egy szerelmes fotót töltött fel Instagram-oldalára, ezzel pedig bebizonyosodott, hogy újra rátalált a szerelem, méghozzá egy újabb híresség mellett!

A TV2 gyönyörű sztárja Hadas Alfréddal való szakítása után a BSW zenekar billentyűsébe szeretett bele. Jávori Lili már a rajongói elől sem titkolja, hogy mennyire boldog új kedvese mellett, akivel egy közös romantikázásra adták a fejüket. 

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Jávori Lili két év után nemrégiben szakított Hadas Alfréddal, a Sztárban Sztár leszek! felfedezetlenjével, ugyanis túl fiatalnak érezte magát egy komoly kapcsolathoz. A 21 éves lány azonban nem sokáig maradt egyedül, ugyanis egy szintén zenerajongó férfi rabolta el a szívét, Budai Dávid személyében. 

Bár még egyelőre nem tudni sokat a megismerkedésükről, előfordulhat, hogy Lili akkor ismerte meg a zenészt, amikor a együtes egyik klipjében szerepelt, így meglehet, hogy a forgatáson kezdett szerelem szövődni köztük. A fiatalok kapcsolata pedig úgy tűnik egyre szorosabb, ugyanis már el is utaztak kettesben egy romantikus nyaralásra Horvátországba. 

Az ominózus utazásról a Next Top Model Hungary versenyzője egy fotót is feltöltött, amely 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában látható addig a pillanatig, amíg le nem telik az időkorlát. A romantikus képen összebújnak, a zenész pedig Lili arcát csókolja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top