Sztárok, akik extrém fiatalon házasodtak meg

R. V. | 2024. Augusztus 29.
Néhányan már egészen fiatalon biztosak abban, hogy megtalálták életük szerelmét. Ezt a csoportot erősítik az alábbi sztárok, akik nagyon korán házasodtak össze.

A házasság csodás, gyönyörű dolog. Ugyanakkor hatalmas felelősség is. Ezért van az, hogy vannak, akik egyáltalán nem szeretnének összeházasodni. Mások viszont vállalják a kihívást. Még akkor is, ha fiatalon teszik meg ezt a döntést, ami csak még nagyobb próbatételt jelent. Az alábbi galériában összeszedtük azokat a sztárokat, akik döbbenetesen korán adták házasságra a fejüket. 

Millie Bobby Brown Jake Bongiovi nlc

A 20 éves Millie Bobby Brown és a 22 éves Jake Bongiovi úgy döntöttek, összekötik az életüket. Biztosak benne, hogy megtalálták egymásban az igazit. (Fotó: Arturo Holmes/WireImage)

Olivia Wilde Tao Ruspoli nlc

Olivia Wilde mindössze 19 éves volt, amikor 2003-ban férjhez ment a 28 éves Tao Ruspoli, olasz herceghez. Nyolc év után, 2011-ben váltak el. (Fotó: Giulio Marcocchi /Getty Images)

sonny és cher nlc

Cher 18 éves volt, amikor hozzáment a 29 éves Sonnyhoz 1964-ben. Sonny nagyon szorosan fogta Chert, ez vezetett végül a válásukhoz.(Fotó: Marcello Salustri/Mondadori via Getty Images)

sam és aaron taylor-johnson nlc

Aaron Taylor-Johnson csupán 22 évesen vette feleségül a nála 24 évvel idősebb Samet, akit 18 évesen ismert meg. (Fotó: Dave M. Benett/Getty Images)

Rachel Miner Macaulay Culkin nlc

Rachel Miner és Macaulay Culkin egyaránt 18 évesek voltak, amikor 1998-ban egybe keltek. 2002-ben elváltak. (Fotó: Steve Eichner/Getty Images)

Drew Barrymore Jeremy Thomas nlc

Drew Barrymore nem volt több 19 évesnél, amikor elvette a 31 éves pultos, Jeremy Thomas. A pár egy évig maradt együtt. (Fotó: Barry King/Liaison)

via

Exit mobile version