nlc.hu
Sztárok
Geszti Péter Thuróczy Szabolcsról: "Nem csak a hangja karcos, a mondandója is!"

Geszti Péter Thuróczy Szabolcsról: “Nem csak a hangja karcos, a mondandója is!”

"Én bizony jól tudom: ami a szívén, az a száján." - mondta a színészről Geszti Péter.

Az Adom a napom negyedik epizódjának vendége Thuróczy Szabolcs. Geszti Péter abban a reményben is hívta meg műsorába, hogy őszinteségét a napközbeni stream és az esti beszélgetés során is megmutatja majd a nézőknek. 

Fotó: Viasat3

Fotó: Viasat3

“Mindenkinek vannak olyan emberek az életében, akik lehetnének a barátaink, de valahogy nem hagytunk időt a barátkozásra. Mai vendégem ilyen a számomra. Kétségtelenül az egyik legkarakteresebb, de minden bizonnyal a legrekedtebb hangú színészünk. De nem csak a hangja karcos, a mondandója is, mint a szabad embereknek általában. Én bizony jól tudom: ami a szívén, az a száján. Kíváncsi vagyok, hogyan zúdítja őszinteségét azokra, akikkel napközben találkozik. És nagyon remélem, nekem is jut belőle a ma esti beszélgetésünkre.” – mondta el a színészről véleményét a műsorvezető.

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Thuróczy Szabolcs, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top