nlc.hu
Sztárok
Részletes beszámolót ad a TikTok-on ifj. Scobert Norbi az öthetes kiképzéséről

Részletes beszámolót ad ifj. Scobert Norbi az öthetes kiképzéséről a Honvédségnél

Schobert Norbi és Rubint Réka fia nemrégiben jelentette be, hogy tartalékosként csatlakozik a Honvédséghez. Kiképzését a rajongók is végig követhetik.

Korábban már mi is hírt adtunk róla, hogy nagyon megérintette ifjabb Schobert Norbit a Magyar Honvédség mottója, így Instagram-oldalán bejelentette, hogy tartalékosként csatlakozik a sereghez.

Részletes beszámolót ad ifj. Scobert Norbi az öthetes kiképzéséről a Honvédségnél

„A világ sajnos nem lelhet békére a környező konfliktusok miatt, miközben rengeteg család veszíti el otthonát és szeretteit. Én úgy gondolom, hogy az első és legfontosabb dolog megvédeni az országot, ahová születtünk és ahova annyi emlék köt bennünket. Ez egy ember gondolatából sajnos nem tud megvalósulni. Összefogásra van szükség. Pont ezért csatlakozom a Magyar Honvédség tartalékos katonái közé. Nagyon megérintett a Magyar Honvédség mottója: »Szeretem, Megvédem!«. Én is így gondolom.” – magyarázta döntését, majd arra is kitért, hogy miért csak tartalékosként lép be a seregbe, illetve azt is elárulta, hogy mit szól döntéséhez barátnője:

„Mivel nem szeretnék ezzel hivatásosan foglalkozni. Ha szükség lenne a tartalékosokra valami oknál fogva, én ott leszek és vállalom a feladatot” – mondta. 

Végig követhetjük a kiképzést

Norbi a Magyar Honvédség TikTok-oldalán elárulta, hogy a kiképzése öt hétig fog tartani, amelyet végig követhetnek majd a rajongók a felületen. Schobert Norbi és Rubint Réka fia a videóban azt is megosztotta, hogy óriási megtiszteltetésnek tartja, hogy magára ölthette a Honvédség egyenruháját. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top