nlc.hu
Sztárok
A Puskás-Dallos páros után, Varga Miklós Joe és párja is felvették egymás nevét

A Puskás-Dallos páros után, Varga Miklós Joe és párja is felvették egymás nevét

Kiderült, hogy milyen néven hívják az esküvő után Varga Miklóst és nála 21 évvel fiatalabb feleségét, Hrovatin Csengét.

Egy pár nappal ezelőtt már mi is beszámoltunk róla, hogy egy mesebeli lakodalom keretében mondta ki egymásnak a boldogító igent az Éjjel-Nappal Budapest sztárja és szerelme, Hrovatin Csenge. A világraszóló menyegző után pedig az is kiderült, hogy a pár, csak úgy, mint a Puskás-Dallos páros, felveszik egymás nevét, vagyis ezentúl Varga-Hrovatin Miklós és Varga-Hrovatin Csengeként írnak alá. 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Varga Miklós Joe és párja, Csenge egy forgatáson találkoztak először, majd a baráti beszélgetésekből hamar az összeköltözésig jutottak. Viharos kapcsolatuk hullámvölgyeitől hangos volt a sajtó még néhány hónappal ezelőtt, de végül erősebbnek bizonyult a vitáknál a szerelem, így végül augusztus 27-én egybekeltek és kimondták egymásnak a boldogító igent.

Úgy tudni, a lakodalmon igazi sztárparádé volt, olyan hazai hírességek is részt vettek rajta, mint a nemrégiben a Sztárbox versenyétől visszalépő  Henry Kettner és párja, Törőcsik Dániel, valamint Hujber Feri és felesége. Ezenfelül a határon túlról, Romániából és Spanyolországból is érkeztek barátok. 

Hrovatin Csenge három gyönyörű ruhában élvezte élete legszebb napját, az oltárhoz sétálva pedig el is érzékenyült. Ezt a pillanatot egyébként meg is osztotta Instagram-oldalán: 

De nem csak a boldog ara, hanem a férj is posztolt a nagy napról. Joe a korlátozott ideig elérhető történetében gyönyörködött a feleségében és így fogalmazott:

“Amikor nem tudsz betelni vele… És az álmod minden nap valóra válik”

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top