Hatalmas felelőtlenséggel vádolja az internet népe Paris Hiltont új babavideója láttán

F. B. | 2024. Augusztus 30.
A celebnő kisfia egy luxushajón szaladgál fel-alá bizonytalanul, miközben az hatalmas sebességgel száguldott a vízen. Paris szerint nincsen volt gond ezzel.

Nagy visszhangot keltett a TikTokon az a felvétel, amelyet Paris Hilton osztott meg nemrégiben. A videón ugyanis az látszik, ahogy 19 hónapos kisfia, Phoenix egy luxusjachton szaladgál, miközben az nagy sebességgel szeli a vizet.

Fotó: Getty Images

A képsorokon jól látható, hogy Phoenix hatalmas mosollyal az arcán és óriási kíváncsisággal fedezi fel a hajó minden egyes részletét, a követők szerint azonban egyáltalán nincs ez rendben. Véleményük szerint ugyanis nagy hiba és felelőtlenség, hogy Paris nem adott mentőmellényt a gyermekére, aki még egy kissé ügyetlenül is mozog, a videó egyik pontján is hátraesett például. 

A szőkeség aztán mindenkit megnyugtatott: férjével, Carter Reummal minden lépését figyelték a csemetének.

Kedves anyukák, köszönöm a tanácsokat, és azt is, hogy mindig törődtök az én cukiságaimmal. Ez egy nagy hajó, és a férjemmel mindenhová elkísérjük Phoenix-et, sasszemekkel követjük őt. A babáim a mindeneim!

– szögezte le Hilton, amit az Index szúrt ki.

@parishilton Watching Phoenix explore the world has been so special to me! 🥹✨ I am so grateful to be a #SlivingMom ♬ original sound - jacquelinethoma
Exit mobile version