nlc.hu
Sztárok

Kigúnyolták a trollok Paris Hilton kisfiát

Ezért gúnyolódnak Paris Hilton kisfiának kinézetén

„Az angyalom teljesen egészséges” – vágott vissza Paris Hilton.

Paris Hilton visszavágott azoknak a trolloknak, akik aljas megjegyzéseket tettek kisfia fejének méretéről. A 42 éves Paris, aki a kilenc hónapos Phoenixet béranyával hordatta ki, pénteken meghitt pillanatokat posztolt az Instagramon fia első New York-i útjáról – de a kommentszekciót gyorsan elárasztották a kegyetlen megjegyzések. Szerencsére voltak rajongók, akik elítélték a durva kommenteket, és kiálltak a celeb mellett; egyikük azt írta: „szomorú világ az, ahol felnőtt emberek viccelődnek egy kisbabán.”

Paris ezt írta a kép alá: „Vannak betegek ezen a világon. Az angyalom teljesen egészséges. 

És igen, természetesen járt már orvosnál, csak nagy agya van.

 

A múlt héten közzétett képeken Hilton büszkén pózolt fiával, tetőtől talpig Burberry stílusban volt a baba felöltöztetve – kockás felsőben, nadrágban és kis cipőkben üldögélt anyukája ölében.

Mindez azután történt, hogy Hilton reagált Britney Spears memoárjára, amely ebben a hónapban jelenik meg, és amelyről már mi is írtunk az nlc-n. Hilton meglepő párhuzamra mutatott rá könyvükben; Paris ugyanis az év elején osztotta meg önéletrajzi könyvét, melyben azt is elárulta, hogy 22 évesen neki abortusza volt.

Paris így nyilatkozott akkor a könyvről: „Számomra rendkívül gyógyító volt. Nagyon nehéz újra átélni és emlékezni olyan dolgokra, amelyekre nem akarsz emlékezni, de beszélni róla szerintem nagyon fontos. És emellett olyan sok ember van a világon, aki átment már hasonló helyzeteken, így kevésbé érzik magukat egyedül.”

Paris Hilton és férje, Carter Reum első közös gyerekét egy béranya hozta világra az év elején. „Mindig is az volt az álmom, hogy anya legyek, és nagyon boldog vagyok, hogy Carter és én egymásra találtunk – mondta akkor a People-nek. – Annyira izgatottak vagyunk, hogy együtt alapíthatjuk meg a családunkat, és a szívünk szétrobban a kisfiunk iránti szeretettől.”

Paris viszonylag keveset posztol kisfiáról a közösségi médiában.

(via)

Paris Hilton

Fotó: Neilson Barnard/Getty Images for The Recording Academy)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top