nlc.hu
Sztárok

Britney Spears titka: gyereket várt Justin Timberlaketől

Britney Spears titka: gyereket várt Justin Timberlake-től, de a férfi kedvéért az abortuszt választotta

Húsz év után árulta el a nagy titkot a magánéletéből Britney Spears. Mivel Justin Timberlake még nem akart apa lenni, az abortusz mellett döntöttek, amikor Spears várandós lett.

Britney Spearsnek a jövő héten önéletrajzi könyve jelenik meg The Woman in Me (A bennem lévő nő) címmel, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, a lapok már a megjelenés előtt csemegéznek a legjobb sztorikból, hogy cserébe egy kis ingyenreklámot nyújtsanak a kötetnek. A People magazin például megírhatott egy nagy titkot az énekesnő életéből, jelesül azt, hogy annak idején gyermeket várt Justin Timberlake-től.

Ez meglepetés volt, de számomra nem tragédia. Annyira szerettem Justint. Sokszor gondoltam rá, hogy egyszer családot alapítunk együtt. Csak sokkal korábban történt, mint vártam

– írta a 41 éves énekesnő, elárulva, hogy Justin messze nem örült úgy a fejleményeknek, mint ő, azt állítva, hogy szerinte ők ketten még túl fiatalok ahhoz, hogy gyermeket vállaljanak.

Britney Spears és Justin Timberlake

Britney Spears és Justin Timberlake egy 2001-es díjátadó gála vendégeiként (Fotó: Profimédia)

A lap megpróbálta megszólaltatni Timberlake-et is az eset kapcsán, de az énekes nem reagált a megkeresésükre, pedig korábban más ügyben már kért bocsánatot Spearstől.

Ha egyedül én dönthetek, biztosan nem az abortuszt választom. De Justin annyira biztos volt abban, hogy nem akar gyereket.

Britney Spears úgy érzi, hogy máig ez az egyik legtraumatikusabb élmény az életében. Nem sokkal a Timberlake-kel való 2002-es szakítása után az énekesnő anya lett, a Kevin Federline-től született Sean Preston már 18, míg Jayden James 17 éves. Spears memoárja október 24-én jelenik meg az Egyesült Államokban. Magyarországon az Alexandra Kiadó gondozásában jelenik majd meg, a kiadó honlapján már előrendelhető, de azt még nem írják, pontosan mikortól lesz kapható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top