Szabadidő

Nyilvánosan kért bocsánatot Britney Spearstől Justin Timberlake

A Framing Britney Spears, az énekesnő életét bemutató botránydokufilm után reagált az énekes.

Nemrég jelent meg a Hulu streaming-szolgáltatón a The New York Times dokumentumfilmje Framing Britney Spears címmel.

britney és justin

Britney Spears és Justin Timberlake (Fotó: PAUL J. RICHARDS / AFP)

A film végigveszi Britney karrierjét, elsősorban azt, hogyan bánt vele a média, hogyan használták és mi vezetett odáig, hogy apja gyámsága alá került, ami egyébként a mai napig visszás történet és az énekesnő bíróságon harcol azért, hogy visszanyerje függetlenségét.

A film bemutatja azt is, hogyan hunytunk szemet a kilencvenes években a szexista és bunkó megjegyzések felett, amik a nők felé irányultak.

Spears első nagy szerelme az akkor N’Sync tag, azóta énekes Justin Timberlake volt, aki a szakításukkal nagyot kaszált: Cry me a river videójával – amiben egy Britney hasonmás csalja meg a őt –  robbant be ugyanis szóló előadóként az iparba. A filmben hallható egy rádiós interjú is Timberlake-kel, amiben szexuális életükről nyilatkozik.

Timberlake azóta megnősült, a színésznő Jessica Biel a párja, és apuka lett. Most, hogy a rajongók mérges üzenetekkel halmozták el a film után, Instagram oldalán reagált a történtekre.

„Mélységesen sajnálom azt az időt az életemben, amikor a tetteim hozzájárultak a problémához az iparban. Amikor nem megfelelően beszéltem vagy nem szólaltam fel, amikor kellett volna…Tudatlan voltam. Kiváltképp szeretnék bocsánatot kérni Britney Separstől és Janet Jacksontól, mert nagyon szeretem és tisztelem őket és tudom, hibáztam.”

Timberlake arról is írt, hogy szeretne továbbra is fejlődni, tanulni a hibáiból egy olyan iparágban, ami előnyben részesíti a fehér férfiakat.

(via)

(Kiemelt kép: AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top