nlc.hu
Sztárok

Justin Timberlake és Britney Spears kapcsolata

Kiderült, mit gondol Justin Timberlake Britney Spears állításairól

Súlyos vádakat fogalmazott meg Britney Spears Justin Timberlake-ről az életrajzi könyvében, kiderült, hogyan érintette mindez az énekest.

Hamarosan megjelenik Britney Spears The Woman In Me című memoárja, ami a világsajtóban már most nagy port kavart. A labilis énekesnő ugyanis azt állítja, hogy a 2000-es évek elején teherbe esett Justin Timberlake-től, aki nem repesett az örömtől, hogy családalapítás elé nézzenek ilyen fiatalon.

Britney Spears és Justin Timberlake

Közös fotó 2001-ből (Fotó: Profimedia)

Meglepetés volt, de számomra nem tragédia. Szerettem Justint. Mindig is azt vártam, hogy egy nap majd családot alapítunk. Csak így sokkal korábban történt volna, mint amire számítottam. De Justin határozottan nem örült a terhességnek. Azt mondta, nem állunk még készen arra, hogy gyerekünk legyen, túl fiatalok vagyunk” – írja az énekesnő. Ennél azonban tovább is megy: ha csak rajta múlt volna, sosem döntött volna az abortusz mellett. A terhesség megszakítását élete leggyötrelmesebb élményének tartja.

Az elhangzott vádak nyilvánvalóan érzékenyen érintették az énekest és családját, de Timberlake közvetlenül nem reagált az emlékiratban foglaltakra. Egy, az Entertainment Tonightnak nyilatkozó forrás azonban arra utalt, hogy ő és Jessica Biel próbálnak továbblépni a történteken.

Justin a saját családjára összpontosít, és próbál nem foglalkozni Britney emlékirataival. Az elmúlt években Justin távolról próbálta támogatni Britney-t. Régen jártak, de még mindig tiszteli őt. Justin és Jessica csak azt akarják, hogy mindenki növekedjen és fejlődjön, ahelyett, hogy továbbra is felhánytorgatnák a múltat.

A pár egyébként a Mickey Mouse Club forgatásán talált egymásra, melynek mindketten tagjai voltak. 1999 és 2002 között jártak, végül a szakítás mellett döntöttek. Britney-nek két fia született Kevin Federline-nal való kapcsolatából, Timberlake pedig Jessica Biel oldalán találta meg a boldogságot. Bár a házaspárnak adódott az évek során néhány hullámvölgye, remélhetőleg továbbra is kitartanak egymás mellett.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top