nlc.hu
Sztárok

Justin Timberlake és Britney Spears kapcsolata

Ilyen durva módon szakított Justin Timberlake Britney Spearsszel

Az énekesnő klipjének rendezője mesélt arról a napról, amikor véget ért a két híresség kapcsolata.

Több hete tartja lázban a rajongókat Britney Spears önéletrajzi könyve, ami a The Woman in Me címet kapta, ahogyan az pedig ilyenkor lenni szokott, a megjelenés előtt a sajtó már szemezgetett a fontosabb, botrányosabb részletekből. Így derült ki például az is, hogy az énekesnő várandós volt, amikor Justin Timberlake-kel járt, és ugyan ő szívesen megtartotta volna a babát, partnere nem állt készen a családalapításra

„Meglepetés volt, de számomra nem tragédia. Szerettem Justint. Mindig is azt vártam, hogy egy nap majd családot alapítunk. Csak így sokkal korábban történt volna, mint amire számítottam. De Justin határozottan nem örült a terhességnek. Azt mondta, nem állunk még készen arra, hogy gyerekünk legyen, túl fiatalok vagyunk” – írta az énekesnő, aki elárulta, ő sosem döntött volna az abortusz mellett, és a terhességmegszakítás nagyon megviselte.

Miután nyilvánossá vált ez a részlet, Justin Timberlake kereszttűzbe került: sokan úgy gondolták, ez egy újabb bizonyíték arra, hogy az énekes úgy építgette a karrierjét, hogy annak több nő – köztük Janet Jackson is – kárát szenvedte.

A híresség érdemben nem is nagyon reagált a fentiekre, egy ismerős szerint próbálja távol tartani magát a botránytól, inkább a családjával foglalkozik. A feleségével, Jessica Biellel úgy gondolják, ahelyett, hogy felhánytorgatjuk a múltat, fontosabb, hogy továbblépve fejlődjünk.  Persze ettől függetlenül nem örül annak, hogy a könyvben ilyen módon szerepel, az Instagram-oldalán le is tiltotta a kommentelési lehetőséget, írja a Page Six

Justin Timberlake

Justin Timberlake (Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Hozzá kell tenni, a memoárban egyéb „terhelő információk is vannak”, például az, hogy Justin Timberlake egy másik híres nővel csalta meg szerelmét, és ez vezetett ahhoz, hogy összeszűrte a levet koreográfusával, Wade Robsonnal.

És a csontvázak sorra dőlnek ki a szekrényből: Chris Applebaum rendező állítása szerint Timberlake egy kétszavas üzenetben szakított a hírességgel. Britney Spears éppen kétnapos klipforgatáson volt, amikor egyszer csak eltűnt 20-40 percre, és – mint Chris Applebaum kiemelte – ha áll a munka, az akár 20 ezer dollárba is kerülhet. 

Végül a rendező az öltözőjében talált rá az énekesnőre. Spears földön ült keresztbe tett lábbal, elkenődött sminkkel, és sírva mutatta meg az üzenetet, amit Justin Timberlake-től kapott. Az énekes csak annyit írt, hogy „its over”, vagyis hogy „vége”.

Spears állítólag egész nap próbálta elérni a párját, ám nem járt sikerrel. Abba is akarta hagyni a munkát, de végül a rendező rábeszélte, hogy térjen vissza dolgozni, ezzel is meg tudja mutatni a barátjának, hogy élete legnagyobb hibáját követte el azzal, hogy szakított vele. Az énekesnő végül belátta, hogy igaza van, és ismét belevetette magát a munkába. A klipforgatás után azonban úgy döntött, egy időre szeretne mégis kicsit visszavonulni, ezért hazatért Louisianába, miközben – ahogyan könyvében írja – Timberlake élte a világát. 

Britney Spears és Justin Timberlake a közönség soraiban a 2000-es MTV Music Video Awards díjátadón
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top