nlc.hu
Sztárok

Előkerült Britney Spears exe, Jason Alexander

Előkerült Britney Spears exe, aki 55 óráig(!) volt az énekesnő férje

Nagyon máshogyan emlékszik az esküvőre Britney első férje. Ami az énekesnő szerint ártatlan mulatság volt, azt a férfi komoly döntésnek vélte.

Britney Spears a napokban megjelent könyvében nemcsak a Justin Timberlake-kel való kapcsolatáról, és az elszenvedett abortuszról írt, hanem az összes exéről is. Ebbe a körbe pedig beletartozik az énekesnő gyerekkori barátja, Jason Alexander, akivel 2004-ben Las Vegasban kelt egybe. A házasság pedig 55 óráig tartott.

Spears a könyvében úgy fogalmazott, hogy csak azért ment hozzá Alexanderhez, mert részeg volt, és unatkozott. (Britney 22 éves volt ekkor – a szerk.)

„Nem sokra emlékszem abból az éjszakából, de annyira igen, hogy egy szállodai szobában heverésztünk, filmeket néztünk. A Mona Lisa mosolyát és A texasi láncfűrészes mészárlást. Aztán az a zseniális ötletünk támadt hajnal háromkor, hogy menjünk el a Little White Chapelben (ez egy kápolna a városban – a szerk.). Amikor odaértünk, egy másik pár házasodott, így várnunk kellett. Szóval sorban álltunk, hogy összeházasodhassunk. Az emberek azt kérdezgették, hogy szerelmes voltam-e. Hogy őszinte legyek, nem voltunk azok, csak nagyon részegek, és unatkoztunk” – olvasható Britney könyvében.

Britney Spears és Jason Alexander

Britney Spears és Jason Alexander (Fotó: Profimedia)

Máshogyan emlékszik erre Jason, aki a TMZ-nek szólalt meg az ügyben. Azt mondta, hogy szerelmesek voltak, és nagyon is józanok, amikor összeházasodtak. Ezt követően a férfi feltöltött egy közös fotót az Instájára, majd gúnyosan odaírta, hogy „Ja, bizonyosan utáltuk egymást, és nem is emlékszünk semmire… És bizonyosan józanok sem voltunk…” Jason még odaszúrta, hogy #kapzsiság, #vesztesek.

Britney tehát az első házasságát egy ártatlan mulatságnak minősítette, majd 55 óra múlva elvált. Még abban az évben októberben újra férjhez ment, akkor Kevin Federline táncoshoz. Tőle született az énekesnő két fia: a 18 éves és a 17 éves Jayden. A srácok jelenleg az apjukkal élnek.

Britney Spears és Kevin Federline esküvője

Britney Spears és Kevin Federline esküvője

2022-ben Britney hozzáment Sam Asgharihoz, ez a házassága egy évig tartott. Idén nyáron döntöttek a válás mellett, amit a férfi így kommentált: „A szar néha beüt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top