nlc.hu
Sztárok

Megszólalt Britney Spears férje a válásról

Britney Spears férje, Sam Asghari a válásról: „A szar néha beüt”

Instagramon írt az érzéseiről.

A minap derült ki, hogy Britney Spears és férje, Sam Asghari egy év házasság után elválnak. A TMZ információi szerint a válókeresetet a férfi adta be, a szakítás okát pedig „kibékíthetetlen ellentétként” tüntette fel. Az amerikai énekesnő hét hónappal gyámsága feloldása után tavaly júniusban házasodott össze a férfival Los Angelesben. A pár 2016-ban találkozott, Asghari akkor 22 éves, az énekesnő pedig 34 éves volt. 

Britney Spears és férje, Sam Asghari

Fotó: Getty Images

A hírt saját Instagram-oldalán erősítette meg Sam Asghari, aki nem magyarázta túl az okokat – szúrta ki a BBC

„6 évnyi szeretet és egymás iránti elkötelezettség után a feleségemmel úgy döntöttünk, hogy véget vetünk közös utunknak. Ragaszkodni fogunk egymás iránti tiszteletünkhöz, szeretetünkhöz, a legjobbakat kívánom neki. A szar néha beüt. A magánélet védelmét kérni kissé nevetségesnek tűnhet, így csak arra kérném a médiát és mindenki mást is, hogy legyenek kedvesek, figyelmesek” – olvasható a férfi bejegyzésében. 

A párnak ugyan volt házassági szerződése, Asghari meg akarja támadni a bíróságon, sőt, házastársi tartásdíjat is követel egykori párjától. A különválás dátumaként 2023. július 28-át jelölték meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top