nlc.hu
Sztárok

1 év után válik Britney Spears

Megcsalás miatt válik egy év házasság után Britney Spears és férje?

A válási papírokat a férj, Sam Asghari adta be, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Állítólag már a közös otthonból is kiköltözött.

Miközben alig egy hónapja Britney és Sam még összebújós-szerelmes fotóval ünnepelte az első házassági évfordulót (a posztban a büszke férj ráadásul álmai asszonyának nevezte Britney-t), a TMZ amerikai bulvárlap most arról ír, hogy Sam Asghari a napokban, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva válókeresetet adott be és a házasság felbontását kérte a bíróságtól. A fiatal személyi edző, színész és modell emellett kért még mást is: például a házassági szerződésük felülvizsgálatát, no és egy kis házastársi tartásdíjat, hogy még véletlenül se járjon el a szája Britney viselt dolgait illetően.

Pedig minden olyan szépen indult…

Britney Spears 2016-ban egy klip forgatása alatt ismerkedett össze az akkor mindössze 22 éves iráni-amerikai származású modellel. Szerelem volt ez első látásra, legalábbis a US Weekly szerint, ami cikkében kitér rá, hogy a forgatást követően Sam és Spears telefonszámot cseréltek. A páros végül néhány hónapnyi „ismerkedés” után, 2017-ben a nyilvánosság előtt is felvállalta a kapcsolatot.

És bár az énekesnőnek az elmúlt 6 évben is bőven voltak hullámhegyei- és völgyei, Sam Asghari sokáig (barátként, vőlegényként, férjként is) igyekezett őt mindenben támogatni. Látszólag legalábbis. „Sam egy megvalósult álom Britney számára” – nyilatkozta 2019-ben egy, a párhoz közel álló forrás, aki még azt is hozzátette, hogy Sam teljesen egyértelműen pozitív hatással van az egyébként sokszor meglehetősen zaklatott énekesnő életére.

Válik Britney Spears és Sam Asghari

Válik Britney Spears és Sam Asghari (Fotó: GettyImages)

2021-ben a New York Times Britney életéről szóló dokufilmjében például hosszan és meglepő – olykor nyers – őszinteséggel beszélt szerelme gyámjáról (az édesapjáról, Jamie Spearsről) és a gyámságról úgy egyáltalán. „Jamie egy f@sz. Nem akarok részletekbe bocsátkozni, mert mindig is igyekeztem megóvni a magánéletünket, de mindenkinek meg kell értenie, hogy semmiféle tiszteletet nem érzek aziránt az ember iránt, aki megpróbálja irányítani a kapcsolatunkat és úton-útfélen akadályokat gördít elénk” – mondta, majd reagált a közösségi médiában őt ért vádakra is, miszerint hasznot akar húzni Spearsék családi feszültségeiből: „Soha nem akartam mást, csak a legjobbat a másik felemnek, támogatni az álmai megvalósulásában, és együtt dolgozni a jövőn, amire vágyik és amit megérdemel.”

„Mintha emberkereskedők fogságába kerültem volna”

Még szintén 2021-ben, egész pontosan szeptember 30-án a bíróság végül felfüggesztette azt a jogi megállapodást, amely szerint Britney Spears gondnoki felügyeletét, apja, Jamie látja el. A BBC a döntést azzal kommentálta, hogy 13 év után mostantól nem az apja irányítja az énekesnő életét.

A One More Time és a Toxic című slágerek énekesnője egyébként 2008-ban azután került gondnokság alá, hogy szakított második férjével (és egyben gyermekei apjával) Kevin Federline-nal. Mint később kiderült, Britney-t nem csak a szakítás viselte meg annyira, hogy időről időre pszichiátriára került; a mentális állapotán az sem segített, hogy hosszú és csúnya felügyeleti tárgyalásba bonyolódott exével két fiuk neveléséről.

A történet végül azzal zárult, hogy a popsztárt ideiglenesen apja gondnoksága alá helyezték, ami azt is jelentette, hogy élete legkisebb döntéseiről is édesapja rendelkezett. Britney erről a jogi megállapodás felfüggesztése után azt nyilatkozta: úgy érezte magát, mintha emberrablók fogságába került volna, akik gyerekei elvesztésével fenyegették, begyógyszerezték és sokszor akarata ellenére dolgoztatták is.

A gyámság feloldását egyébként Sam Asghari is megünnepelte, aki időközben (2021 szeptemberében) el is jegyezte az énekesnőt. Közösségi oldalán azt írta: „Ma történelmet írtak a bíróságon! Britney szabad!”

„Mostantól minden más lesz…”

Az időközben 40 éves Britney már jóval az eljegyzés előtt is sokat beszélt arról, hogy szeretne családot alapítani új párjával. „Sam mindig is arról álmodozott, hogy egyszer nagy családja lesz. Biztos vagyok benne, hogy csodálatos apa lesz majd, hiszen ösztönösen jól bánik a gyerekekkel” – mesélte az énekesnő, és 2022 áprilisában úgy tűnt, valóra válik a szerelmespár legnagyobb álma.

Britney az Instagram-oldalán jelentette be, hogy harmadik gyerekével várandós: „A maui utazásunk előtt rengeteget fogytam, de mostanra szinte mindent vissza is híztam – kezdte posztját az énekesnő, majd azzal folytatta: – Miközben azon gondolkodtam, te jó ég, mi történhetett a hasammal, a férjem azzal viccelődött, hogy biztos a kiadós evések miatt nagyobb a szokásosnál. Én meg vettem egy terhességi tesztet… és nagyon úgy tűnik, kisbabám lesz.”

A boldogság azonban nem tartott sokáig. Alig egy hónappal az örömhír után, a pár – szintén a közösségi oldalán – bejelentette, hogy Britney a terhesség korai szakaszában elveszítette a kisbabát. „Talán várhattunk volna egy kicsit a jó hír bejelentésével, de annyira boldogok voltunk a hír hallatán, szerettünk volna minél hamarabb megosztani mindenki mással is” – írták.

6 év után véget ért a szerelem Britney és Sam között?

6 év után véget ért a szerelem Britney és Sam között? (Fotó: GettyImages)

Miközben az elmondásuk szerint a tragédia ellenére sem tettek le a családalapításról, a következő hónapokban a pár figyelmét már inkább az esküvő előkészületei kötötték le. A boldogító igent Britney és Sam végül 2022 júniusában mondta ki, igaz, a közös kaliforniai otthonukban tartott ceremónia sem múlhatott el botrány nélkül. Az esküvőre nem volt ugyan hivatalos, a helyszínen mégis megjelent Britney első férje – Jason Allen Alexander, akitől az énekesnő szülei nyomására, mindössze 55 óra elteltével vált el –, és aki a kordonokon átugrálva igyekezett félbeszakítani a világra szóló esküvőt. Végül a biztonsági embereknek kellett őt lebirkózniuk.

Megcsalás lehet a háttérben?

Hatalmas közös túrák, boldog szülinapok, házassági évforduló és egy csúnya, nyilvános veszekedés egy étteremben: közösségi oldaluk tanúsága szerint, nagyjából így lehetne összefoglalni Britney és Sam házasságának első (és mint kiderült, utolsó) évét. Ami a nyilvános veszekedést illeti; az incidens csak az első volt az azóta történt jó pár, meglehetősen furcsa eset körül, amibe Britney keveredett.

A veszekedésről egyébként a pár is nyilatkozott. Míg Sam azt javasolta a rajongóknak, hogy ne higgyenek el mindent, amit az interneten olvasnak, Britney elismerte, hogy az étteremben kicsit többet ivott a kelleténél. „Biztos vagyok benne, hogy legalább egymillióan mosolyogtak rajtam, mert a minap úgy néztem ki abban az étteremben, mint Shrek. Még a legjobb barátnőim is alig várták, hogy elküldjék nekem a videókat…” – írta Instagramján keserűen az eset után.

Azóta egyébként egy másik furcsa ügy miatt is felfigyelt az énekesnőre a média: eszerint Britney idén júliusban pofont kapott egy testőrtől, aki ellen még feljelentést is tett. Az ügyben vizsgálat is indult, mely során elemezték az „ütésről” készült videófelvételeket is. Így derült ki, hogy a kosárlabdázó – akinek Britney mindenáron gratulálni szeretett volna a szállodája előcsarnokában – testőre nem ütötte meg Britney-t. A testőr csak ellökte a popsztár kezét, aki végül saját magát találta fejen…

És most itt a válás. A TMZ értesülései szerint Sam Asghari július 28-át jelölte meg a különválás dátumának, és már a közös családi otthont is elhagyta. A lap a házaspárhoz közeli ismerősökre hivatkozva azt írta, a különválás előtt Britney és Sam hangosan veszekedett egymással, és a kibékíthetetlen ellentét (amire Sam a válókeresetben hivatkozik) nem más, mint hogy Britney megcsalta őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top