nlc.hu
Gasztro

Britney Spears egy étteremben pofont kapott egy sportoló testőrétől

Britney Spears pofont kapott egy testőrtől, feljelentést tett ellene

Ő csak gratulálni akart egy másik ismert embernek, de rosszul sült el a dolog.

Britney Spears feljelentést tett a rendőrségen, miután egy étteremben megütötte Victor Wembanyama kosárlabdázó testőre. Az énekesnő egy Instagram-posztban tette közzé, mi történt pontosan. Mint írja, számtalan rossz és traumatikus pillanat volt az életében, de nem volt felkészülve arra, ami a minap történt vele.

„Felismertem egy sportolót a szállodám halljában, amikor vacsorázni indultam. Később egy másik szálloda éttermébe mentem, ahol újra megláttam őt. Úgy döntöttem, odamegyek hozzá, hogy gratuláljak neki a sikeréhez. Nagy volt a hangzavar, ezért megkocogtattam a vállát, hogy felhívjam a figyelmét. Tudom, hogy ő azt állította, hogy megragadtam a vállát, de nem így történt. A biztonsági embere ezután arcon ütött, ami miatt majdnem elestem, a szemüvegem pedig leesett”

írta az énekesnő a posztjában.

Britney Spears

Fo: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Hozzátette, őt sok rajongó vette körbe, de az ő biztonsági emberei senkit sem bántottak. Britney Spears egyúttal posztjában megköszönte a rengeteg támogató üzenetet, és megjegyezte, eddig sem a kosárlabdázó, sem a testőr nem kért bocsánatot nyilvánosan, de reméli, hogy erre is sor kerül majd. 

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top