Sztárok

Britney Spears megmérgezte a fiait

Kitálalt Britney Spearsről egykori testőre, Fernando Flores. A férfi szexuális zaklatásért beperelte az énekesnőt.

Britney Spears megmérgezte a fiaitA testőr, Fernando Flores szerint egykori munkaadója, Britney Spears rendszeresen meztelenül járkált előtte és szándékosan leejtette az öngyújtóját, hogy aztán lehajolhasson a férfi előtt, miközben nem volt rajta bugyi…

– Megdöbbentett és undort keltett bennem Britney Spears viselkedése. Rendszeresen zaklatott szexuálisan. Mutogatta a nemi szervét nekem és kérte, sőt követelte, hogy érintsem meg. Nem értette meg, hogy nem akarok vele lefeküdni – mesélte a volt testőr, aki más részletekkel is szolgált a popsztár életéről.

–  Rendszeresen verte a nadrágszíjammal a fiait. Nem törődött velük soha, és szándékosan undorító, szexuális jellegű dolgokat mondott a fülük hallatára. Teleetette a kicsiket tengeri herkentyűkkel, miközben pontosan tudta, hogy súlyos allergiájuk van a halra. Szó szerint megmérgezte a kicsiket, akik sugárban hánytak és napokig rosszul voltak – mesélte a volt testőr, aki milliókat követel Spearstől.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top