nlc.hu
Sztárok

Britney Spears várandós

Britney Spears babát vár

Az énekesnő harmadszor lesz anya, fitneszmodell partnerével viszont a születendő baba lesz az első közös gyermekük.

Britney Spears egy Instagram-bejegyzésben jelentette be: harmadik gyermekével várandós. Posztjában azt írta, vett egy tesztet, miután partnere, Sam Asghari a hasára tett vicces megjegyzést. Kiderült: valóban babát vár.

A 40 éves énekesnő korábban már beszélt arról, hogy szeretne családot alapítani 28 éves fitneszmodell partnerével, aki tavaly szeptemberben jegyezte el és sajtóértesülések szerint márciusban egy titkos esküvőn össze is kötötték az életüket.

Britney Spears és Sam Asghari

Britney Spears és Sam Asghari (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

A hétfői bejelentés több hónappal azután történt, hogy Spears kiszabadult apja több mint egy évtizedes gyámsága alól, mely az énekesnő mindennapi életét irányította. A határozatot megelőző bírósági meghallgatásokon Spears elmondta, hogy akarata ellenére fogamzásgátló tablettát kellett szednie.

Az Instagram-posztban Spears azt írta: „Olyan sokat fogytam, hogy elmehessek Mauira, most meg visszahíztam. Azt gondoltam, mi történt a hasammal? A párom azt mondta, ugyan, csak ételterhes vagyok. Csináltam is egy terhességi tesztet, gyerekem lesz”.

Spearsnek két fia van, Sean és Jayden, akiknek nevelésén volt férjével, Kevin Federline-nal osztozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top