nlc.hu
Szabadidő

Britney Spears a gyámság nélküli szabad életéről

Britney Spears elmondta, mit érez azok után, hogy elvették apjától a gyámságot

Szabad lett, és élvezi. Videóban beszélt Britney arról, mit érez az utóbbi napokban.

Hétvégén az nlc is megírta, hogy 13 év után megszüntették Britney Spears gondnokságát. A Los Angeles-i bíróság ezzel kimondta, hogy a 39 éves énekesnő az ítélettől számítva maga dönthet közel 60 millió dolláros vagyonáról. A tárgyaláson Britney nem jelent meg, és nem is kommentálta a döntést, ellenben most egy videóban beszélt arról, hogy mit érez, és mit fog tenni a jövőben. Érdemes megnézni, mi most kiemelünk pár dolgot, amit ő maga is fontosnak tart az új életében

  • Most már lehet saját slusszkulcsa a saját autójához. 
  • Lehet saját bankkártyája, és kápéja, amin tud például gyertyát venni. 

Apró dolgok ezek, de Britney életében újdonságok, eddig ismeretlen dolgok. Az énekesnő arról is beszél, hogy szeretne segíteni az elesetteken, hogy #freebritney mozgalom nem áll meg, és hogy reméli, hogy az ő története erőt ad másoknak, és hogy volt annyira figyelemfelkeltő, hogy nem születnek hasonló ítéletek, mint az övé 13 évvel ezelőtt. Ez az eredeti videó, ez pedig a Guardiané angol felirattal: 

Fotó: Britney Spears Instagram

Fotó: Britney Spears Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top