nlc.hu
Sztárok

Ezért pózol meztelenül Britney Spears

Britney Spears elárulta, hogy miért posztol magáról meztelen képeket

Britney Spears a nemrég megjelent könyvében elárulta, hogy miért posztol annyi meztelen, illetve szexuális töltetű fotót az Instagram. Egykori házastársa azonban elmondta, hogy közös gyerekeik ezt nehezen élik meg.

Az elmúlt pár évben az énekesnő – pontosabban, amióta felszabadult apja gondnoksága alól –  egyre több “titkot” és traumát fedett fel a világ előtt kezdve azzal, hogyan irányította a családja, milyen abúzív dolgokat erőltettek rá, továbbá milyen megrázkódtatások érték az élete során. 

A 13 évig tartó gyámság után Britney láthatóan újraéli a szabadságát, azonban akadnak olyan posztjai, amelyek némi aggodalomra adnak okot és megerősítik, hogy az énekesnőnek a mai napig vannak mentális problémái. Instagram oldalán egyből szemet szúrhatnak a furcsa táncolós videói, de ami még aggasztóbb az a rengeteg meztelen és szexuális töltetű posztjai. 

Britney felfedi, hogy miért pózerkedik annyit ruha nélkül

A popsztár A bennem rejlő nő című memoárjában leírja, hogy tisztában van azzal, miszerint sokan nem értik, hogy miért mutogatja meztelen testét. 

„Úgy gondolom, hogy ha őket is vagy ezerszer lefotózták volna, bökdöstek és pózoltak volna mások kedvtelésére akkor megértenék, hogy miért okoz nekem örömet az, ha úgy pózolhatok, ahogyan szexinek érzem magam és saját képeket készíthetek, amikkel azt csinálhatok, amit csak szeretnék”

Britney Spears

Britney Spears még 2016-ban. (Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

Egykori házastársa, Kevin Federline az ITV-nek elmondta, miszerint nagy az esélye, hogy Britney soha nem fog leállni ezekkel a posztokkal. Közös gyermekeiknek, Prestonnak és Jaydennek gyakran elmondja, hogy ez az édesanyjuk egyik önkifejezési módja. Ennek ellenére hozzátette, hogy a fiúknak nehéz így látni édesanyjukat. 

Nem tudom elképzelni milyen érzés tinédzsernek lenni, ráadásul úgy, hogy középiskolába kell járni. Ki tudja hányan kérdezik meg őket erről

– mondta. 

Spears közel két éve nem látta Prestont és Jaydent, de a Page Six nemrég megerősítette, hogy telefonon újra kapcsolatba léptek, amikor a fiúk apjukhoz költöztek Hawaii-ra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top