nlc.hu
Sztárok

Britney Spears felhagy az énekléssel

Britney Spears felhagy az énekléssel

Az énekesnő reagált azokra a pletykákra, amik szerint azt tervezi, hogy hamarosan visszatér a stúdióba.
Britney Spears

„Sosem térek vissza a zeneiparba”írta az Instagram-oldalán közzétett posztjában Britney Spears. Az amerikai énekesnő a közösségi médiában azokra, a még múlt héten felröppent pletykákra reagált – meglehetősen nyers és szókimondó stílusban – amik szerint úgy tervezi, hogy nagyon hamarosan újra stúdiózni kezd, hogy elkészíthesse 10. nagylemezét.

Csak, hogy egészen egyértelmű legyek, az erről szóló hírek legnagyobb része szemét!!!

– írta az Instagramon Britney, aki hozzátette, nem igaz az a róla szóló állítás sem, hogy random zeneszerzőket hívogat, hogy segítsenek be neki az új lemez készítésében. „Sosem térek vissza a zeneiparba” – szögezte le posztjában.

A Baby One More Time, az Oops!…I Did It Again és a Toxic című slágerek énekesnője kitért arra is, hogy számára a zeneírás mindig afféle szórakozást jelentett, és hogy az elmúlt 2 évben is rengeteg dalt írt: mint írta, több mint 20-at. „Szellemíró vagyok és nagyon élvezem!” – vallotta be az énekesnő.

Nincs túl jó szériája

Azóta, hogy 2021. szeptemberében kiszabadult apja gyámsága alól, Britney férjhez ment barátjához, az iráni-amerikai színész, Sam Asgharihoz – akivel egyébként az esküvő előtt évekig egy párt is alkottak. Nem sokkal később teherbe is esett, de öröme nem tartott sokáig: pár héttel később az énekesnő elvesztette a babát.

2023. nyarán aztán mindenki legnagyobb meglepetésére Spears és férje bejelentették, hogy egy év házasság után különválnak. A szakítás okát „kibékíthetetlen ellentétként” tüntették fel a bírósági papírokon; a különválás dátumát pedig július 28-ára tették. Bár azóta a hírek szóltak már a férj bántalmazásáról, sőt Britney furcsa kirohanásairól is, amik aztán a házasság végéhez vezettek, a TMZ nevű amerikai bulvárlap tudni véli, hogy az énekesnő állítólagos hűtlensége is hozzájárult a kapcsolat végéhez.

Tavaly ősszel aztán – két évvel a gyámság megszűnése után – Britney A bennem lévő nő címmel könyvet jelentetett meg, amiben őszintén írt arról, hogyan irányította a családja, és arról, milyen megrázkódtatások érték eddigi élete során. (A könyvről itt írtunk bővebben.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top