nlc.hu
Sztárok

Paris Hilton kétszeres édesanya lett

Megszületett Paris Hilton második gyereke, így hívják a picit

A kislányt feltehetően béranya hozta a világra.

A 42 éves Paris Hilton egy rózsaszín babaruhát tett közzé az Instagram-oldalán, méghozzá azzal a szöveggel, hogy „Hálás vagyok a kislányomért”. A híresség így, illetve egy TikTok-kommentben jelentette be, hogy újra édesanya lett. A poszttal a kislány nevét is elárulták: London. Hilton és férje, Carter Reum béranya segítségével üdvözölték első gyereküket januárban. Valószínűleg most is segítséget kértek, hiszen a modellről készült legfrissebb képeken nyoma sincs annak, hogy terhes lett volna – írja a Daily Mail

Paris Hilton és Carter Reum tavaly titokban házasodtak össze, miután februárban a férfi megkérte szerelme kezét. A sztár már tíz éve eldöntötte, hogy ha kislánya lesz, Londonnak fogja elnevezni. „Izgatott vagyok, hogy Phoenixnek egy napon lesz egy London nevű kishúga. Ez a kedvenc városom, és mindig is szerettem volna a lányomnak a London nevet adni” – nyilatkozta a sztár a podcastműsorában, még március elsején.

Paris Hilton

Paris Hilton (Fotó: JC Olivera/WireImage)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top