nlc.hu
Sztárok

Paris Hilton menyasszonyi ruhában

Férjhez ment Paris Hilton, már esküvői fotót is posztolt

Paris Hilton csodálatosan nézett ki az esküvőjén.

Paris Hilton és párja, Carter Reum egy éve alkottak egy párt, amikor a férfi februárban megkérte szerelme kezét. Egy magánszigeten ünnepelték Paris negyvenedik születésnapját, hófehér ruhában vacsoráztak a parton, amikor Carter letérdelt és megkérdezte párját, hogy elkísérné-e egy életen át.

Az örökösnő nem titkolta, hogy már ebben az évben meg is tartják az esküvőt, a pontos időpontot azonban nem fecsegte ki, így a lagzi titokban zajlott. Három órával ezelőttig a vendégeken kívül nem is tudta senki, hogy egybekeltek, ám már az első hivatalos fotó is megérkezett a nagy napról.

„Az örökké ma kezdődik”

– írta Paris Hilton a fotóhoz, amelyen menyasszonyi ruhában látható. Kiderült továbbá, hogy tegnap került sor az esküvőre, de többet egyelőre nem árult el.

Az utóbbi időben egyébként többször találgatták, sőt, voltak olyan lapok, amelyek tényként közölték, hogy gyereket vár a 40 éves botrányhős, ám ezt ő maga is cáfolta a közösségi oldalán.

paris hilton

Paris Hilton (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top