nlc.hu
Baba

Paris Hilton és a pelenkázás

Paris Hilton megijedt az egy hónapos babájától

Paris Hilton csak akkor jött rá, hogy mennyire káoszos az anyaság, amikor először cserélte fiának, Phoenixnek a pelenkáját – egy hónappal a születése után.

„Sokat kakilsz – mondja Paris Hilton a 32 napos Phoenixnek a Paris in Love második évadában. – Meg kellene tanulnom, hogyan kell kicserélni a pelenkáját?” – kérdezi Hilton a nővérét, Nicky Hilton Rothschildot, aki lazán válaszol: „Igen”.

Mint kiderül a videóból, Paris eddig sosem cserélt pelenkát a babának, és nagy bátorságra van szüksége, hogy ilyen szörnyűséget tegyen, sőt, egyenesen ijesztőnek tartja a pelenkázást. Miközben Paris Hilton a kakis pelenka cseréjében igyekszik helytállni, egy kis öklendező hangot ad ki, és azt mondja: „Félek”.

Forrás: Getty Images

Forrás: Getty Images

A húgát gyerekkorában „tomboy”-nak nevező Rothschild a tévéműsorban elárulja, hogy Hilton „szeretett a hátsó kertben lógni, erődöket építeni, a házi patkányaival játszani. Nem igazán beszélt a gyerekvállalásról. De az anyaság – egy kicsit be kell koszolni a kezed”.

Az epizód forgatása óta Paris Hiltonnak megszületett a második gyermeke, és saját bevallása szerint elragadta az „anyai korszak”. „A kislányom egyszerűen egy kis angyalka, és az életem annyira teljesnek tűnik a kisfiammal és a kislányommal” – mondta Hilton.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top