nlc.hu
Sztárok
Keresztes Ildikó az agyműtétről: Az, hogy kettéfűrészelik a fejedet, nem egy szúnyogcsípés

Keresztes Ildikó agyműtétjéről: Az, hogy kettéfűrészelik a fejedet, nem egy szúnyogcsípés

Az énekesnő őszintén mesélt arról Geszti Péternek, hogy élete egyik legnehezebb időszakában rengetegen álltak mellette, ez pedig rengeteg erőt adott számára.

Keresztes Ildikó volt az Adom a napom egyik vendége, a Geszti Péterrel folytatott esti beszélgetése során pedig őszintén mesélt agyműtétjéről is. Az énekesnő ugyanis idén májusban mesélt először arról, hogy egy háromcentis tumort találtak az agyában, amit azonnal ki kellett műteni. 

Fotó: VIASAT3 / Fábián Bori

Fotó: VIASAT3 / Fábián Bori

Ildikó a műsorvezetőnek elárulta, hogy ismerősei nagyon megijedtek, amikor kiderült a diagnózis: 

„Először is, nagyon nagyon sokan kaptak sokkot. Mert ha azt mondod, hogy van egy agydaganatot, és azt még nem lehet tudni, hogy rosszindulatú vagy jóindulatú, de ha jóindulatú is, akkor is; ez nem egy vakbélműtét. Még ott is bele lehet halni, ha bármilyen komplikáció van.”

De az, hogy kettéfűrészelik a fejedet, vagy egy kockát kifűrészelnek belőle, hogy bejussanak, és megoldják ezt a problémát, utána visszaragasztják, stb. azért az nem egy szúnyogcsípés.

– mondta Ildikó, aki rengetegen támogattak. 

„A legelső, ami most is eszembe jut, az, hogy rájöttem, hogy én mégsem lehetek annyira szörnyű ember, mert rengeteg igaz jó barátom van, igaz jó családtagom, kollégáim vannak, szeretnek az emberek, tisztelnek az emberek, aggódtak értem, és valahogy ez tudat alatt is erőt adott – mondta, hozzátéve, hogy rettentően érzékeny ember, a magyar emberek többségével ellentétben, akik véleménye szerint nagyon ítélkezőek. Elárulta azt is, hogy mindig kishitű volt.”

„Abnormálisan kishitű voltam világéletemben. Hiszen eljöttem egy országból, kisebbség voltam ott, itt is kisebbségnek éreztem magamat, az anyaországban nagyon sokszor egyedüli nőként harcoltam mindenért. Nyilván voltak mellettem emberek persze; mentorok, ott voltak a szüleim, a barátaim, olyan emberek akik nem ismertek de elismerték a tehetségemet, segítettek, de alapvetően mindig megkérdőjeleztem azt, hogy amit én csinálok, az elég jó-e.”– fogalmazott. – tette hozzá.

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját hétfőn Majoros Péter, Majka, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top