nlc.hu
Sztárok
Barátja Molnár Gusztávról: „Sosem szakított az alkohollal”

Barátja Molnár Gusztávról: „Sosem szakított az alkohollal”

Molnár Gusztáv barátja szerint a színész sosem szakított az alkohollal.

Molnár Gusztáv ismét visszaesett, akiről megrázó fotók járták be róla a médiát, az utcáról mentők szállították kórházba a színészt. Bár korábban úgy tűnt, hogy élete pozitív fordulatot vett , hiszen szerelemre talált, újra munkába állt és civil állást is kapott, mostanra világossá vált, hogy még nincs túl a nehezén, sőt sokak szerint egyenesen válságos az állapota.

Molnár Gusztáv

Fotó: Instagram

A Fókusznak a színész  egyik közeli barátja nyilatkozott telefonon. „Gusztáv valójában sosem szakított az alkohollal, az elmúlt hónapokban többször is kórházba került, a friss kapcsolata is ráment a szenvedélybetegségre. Ennek ellenére a hozzá közel állók nem engedik el a kezét, abban bíznak, hogy ez a mélypont végre tényleg észhez téríti” – mondta.

Az is kiderült, hogy volt barátnőjét, Dorinát sem hagyja békén a színész. A fiatal nő a Blikknek nem kívánt nyilatkozni, de az ismerőse elmondta, aggódnak Dorináért, mivel a szakításuk óta Gusztáv többször megjelent a lakásánál és számos alkalommal kellett kihívni a rendőröket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top