nlc.hu
Sztárok
Nemazalány feladta a Sztárbox meccsét Hódi Pamela ellen

Nemazalány feladta a Sztárbox mérkőzését Hódi Pamela ellen

Hódi Pamela nyerte a műsor új évadának első női mérkőzését.

Hódi Pamela és Halastyák Fanni csapott össze a Sztárbox első adásának második mérkőzésén. A közönség előzetes szavazatai egyértelműen Pamelát várták győztesnek az összecsapáson, és igazuk is lett azoknak, akik őrá szavaztak.

Már a felkészülés kisfilmjéből is kiderült, hogy mindkettőjük számára komoly erőpróba volt a felkészülés, Fanni fejében az is komolyan megfordult, hogy visszalép a megmérettetéstől.

Végül az összecsapás negyedik menetében edzője unszolásának ellenére feladta a küzdelmet Nemazalány, az eredményhirdetés pillanataiban orvosi csapat ellenőrizte állapotát. Párja, VV Barna elmondta, nehéz megszólalni, mert nehéz volt látnia, amint szerelme a pofonokat kapja, de rendkívül büszke rá és maximálisan tiszteletreméltónak tartja felkészülését és helytállását. Hódi Pamela pedig szintén gratulált és elismerését fejezte ki ellenfele teljesítményével kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top