nlc.hu
Sztárok
Megvan, kitől örökölte szépségét: ez a csinos nő Tóth Andi édesanyja

Megvan, kitől örökölte szépségét: ez a csinos nő Tóth Andi édesanyja

Az énekesnő arcvonásait, gyönyörű mosolyát és kisugárzását mind édesanyjától örökölte, a főzés szeretete mellett.

Tóth Andi egyre komolyabban építi saját főzőkarrierjét, olyannyira, hogy a YouTube-csatornáján elindított főzőműsorába erősítést is hívott, méghozzá az édesanyja személyében. Az énekesnő – akit nemsokára az X-Faktor legújabb évadában láthatunk majd zsűriként – Instagram posztjában büszkén pózolt gyönyörű édesanyja mellett, akivel le sem tagadhatnák egymást. 

Fotó: RTL/ Sajtóklub

Fotó: RTL/ Sajtóklub

A visszavonult énekesnő műsora a Max rendelünk néven fut, és már nyolc részen keresztül sütött-főzött a követőinek. A kilencedik rész azonban még több különlegességet fog tartogatni a követőinek, ugyanis édesanyja, Magdolna is szerepel majd benne.

Ma 15:00-kor érkezik a Max rendelünk 9. része YouTube-ra! Anya pedig csatlakozik hozzánk, hogy megmutassa a tuti Kekk és Vinetta recepteket erdélyi módra. Imádom veletek ezeket a kis videókat. Pusssz és BOLDOG SZEPTEMBERT!!!! VÉGRE ŐSZ

– írta fotója mellé Andi közösségi oldalán, akivel a főzést is Erdélyben élő édesanyja szerettette meg, gyermekkorában ugyanis esti meseként is szakácskönyvből olvasott fel neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top