nlc.hu
Sztárok
Zámbó Krisztiánt és Szuperák Barbit is baleset érte az Ázsia Expresszben

Zámbó Krisztiánt és Szuperák Barbit is fájdalmas baleset érte az Ázsia Expresszben

Már az Ázsia Expressz első adása sem volt balesetmentes, a sztárpárosok olyannyira igyekeztek az egyik feladat teljesítése közben, hogy többen pórul jártak.

Tegnap este elstartolt az Ázsia Expressz legújabb évada, ahol ezúttal a magyar celebek a Fülöp-szigetek és Tajvan vidékein mérik össze a talpraesettségüket. Már az első adásban rengeteg izgalomnak lehettek szem és fültanúi a nézők a versenyzők részéről, aki név szerint nem mások, mint: Till Attila és Stohl András, Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és az édesapja, István, Jolly és a szerelme, Szuperák Barbi, Zámbó Krisztián és a testvére, Adrián, Sáfrány Emese és Béres Anett, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, illetve Zsigmond Angéla és a párja, Mészáros Bende párosai.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Már az első nap baleset

Bár Krausz Gáborék párosa igen nagy lendülettel kezdte a megmérettetést, nem minden páros számára alakult zökkenőmentesen az első nap. Zámbó Krisztán és Szuperák Barbi ugyanis megsérült már az első napon, egy feladat teljesítése közben érte őket a fájdalmas baleset. 

Az énekes ott hibázott, hogy nem gondolta volna, hogy a parázs, amit fújni készül a szemébe mehet, így egy óvatlan mozdulat után egy fájdalmas ordítással kísérve konstatálta, hogy az a szemébe ment. 

Szuperák Barbi sem úszta meg jobban a helyzetet, nála az volt a gond, hogy egy óvatlan mozdulat során hozzáért a forró üsthöz, ami alaposan megégette az ujját. Természetesen ahogy kell, párja azonnal nyugtatni kezdte őt, mondván: nincsen semmi baj.

Az esetekről videó is készült:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top