nlc.hu
Sztárok
Liptai Claudia a zsűriszékbe való visszatéréséről: „Volt, hogy a pultot verve nevettem, míg máskor zokogtam a csodálattól”

Liptai Claudia a zsűriszékbe való visszatéréséről: „Volt, hogy a pultot verve nevettem, míg máskor zokogtam a csodálattól”

Liptai Claudia alig várja már, hogy ismét helyet foglaljon a Sztárban Sztár stúdiójában, ahol fergeteges produkciókra számít a jubileumi évadban is!

Korábban már mi is írtunk róla, hogy ikonikus zsűrivel indul a Sztárban Sztár All Stars évada, dupla élő show-val szeptember 7-én és 8-án a TV2-n. A legendás versenyzők mellett visszatérnek a műsorba a korábbi zsűritagok közül is négyen, név szerint: Liptai Claudia, Hajós András, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Nagy visszatérés

Kétségtelen, hogy a nézők számára az egyik legnagyobb meglepetést Liptai Claudia visszatérése okozta, aki a TV2 sajtóeseményén lapunknak is mesélt a régi-új feladatról és érzéseiről a visszatérés kapcsán.

„Imádom ezeket az embereket, akik majd az idei jubileumi évadban színpadra állnak. Nagyon becsülöm őket és felnézek rájuk, mert én nem tudnék versenyzőként részt venni ebben a kihívásban, és nem csak a hangom miatt, hanem azért sem, mert nem bírnám azokat a megpróbáltatásokat, amelyek rájuk várnak. Véleményem szerint ugyanis ez a verseny sokkal többről szól, mint egy jó hang.” – kezdte az nlc-nek Claudia, aki el is árulta, hogy mit tart a verseny egyik legnehezebb és legkegyetlenebb pontjának:

Láttuk azokat a versenyzőket, akik nagyon nagy hanggal érkeztek és fura módon mégis eltűntek és nem is sikerült nekik sokáig versenyben maradniuk. Ehhez a versenyhez valami plusz kell. Ebben az évadban pedig nagyon nagy bajban leszünk, mert mindenki baromi jó és ügyes. Ráadásul nem 12 emberről van szó, hanem 24-ről. Nagyon rossz lesz majd az, ha búcsúznunk kell valakitől vagy valakiktől. Sőt, maga az értékelésük is igazi kihívás lesz számomra

– mondta.

Egy szempont szerint értékel: az adott pillanat

A visszatérő zsűritag azt is elárulta, hogy pontosan tudja, hogy rengeteg munkát tesznek majd bele a produkcióikba a sztárversenyzők, ezért is lesz sok esetben nehéz számára a ítész szerep.

„Tudom, hogy mindenki aki részt vesz ebben a versenyben igazi munkakutya lesz, mert nem akarnak majd lebőgni. Itt nem lesz az, hogy csípőből lehoznak majd egy-egy karaktert, nagyon sokat kell majd gyakorolniuk rá, de mindenki apait-anyait beleadva fog majd dolgozni azon, hogy a legjobb formáját mutassa. Nekem azonban muszáj lesz mindig az adott produkció alapján értékelnem, nem az előzetes produkcióik alapján. Maximum csak a legvégén fogom majd a teljes képet nézni az elbírálásban, hogy a nyertes az ki legyen.”

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Sírás és nevetés a színpadon egy este alatt

Claudia szerint a formátum egyik legnagyobb erőssége az, hogy rendkívül szórakoztató. Így hát, a produkciók egyik kulcs elemének nem mást, mint a humort tartja.

„Én imádom, amikor valaki humort tud ebbe vinni és saját magát önironikusan ki tudja nevetni. Még akkor is, amikor nem tud róla, az a legjobb. Emlékszem, volt olyan, hogy a Hevesi Tamásnak rosszul esett, hogy nevetünk rajta. És akkor mondtuk neki, hogy: ˝Tamás, hát annyira jó voltál és csak azért nevetünk, mert ez brutál metál!˝De nagyon sok mindenkit ki tudnék még emelni az előző évadokból, akik ugyanígy mosolyt csaltak az arcunkra.”

A legfontosabb tehát, hogy egy produkció ott abban a pillanatan nagyot szóljon. Ott leborulok. Volt olyan, hogy a pultot verve nevettem, míg máskor zokogtam és nem értettem, hogy ezt hogyan tudja ember megoldani színpadon, annyira csodás volt.

Mindenki szeretettel fogadta

Claudia azt is elárulta, hogy nagyon jó érzés számára az is, hogy egy olyan háttércsapat fogadja őt a forgatásokon, akiket már régóta ismer. Így a Sztárban Sztár All Stars szinte olyan érzés lesz számára, mintha hazatérne.

„Annyira jó dolog, amikor megörülünk egymásnak a kulisszák mögött. Véleményem szerint talán az az egyik legfontosabb dolog az ember életében, ha úgy tud bemenni egy helyre, hogy mindenki örül neki. Én pedig ezt érzem 98%-ban és ez egy tök jó dolog.” – mondta nevetve.

Ha már Sztárban Sztár, akkor megszokhattuk, hogy a zsűritagok mindig valamilyen különleges kreációban lépnek a nézők elé. Claudia nem tagadta, nagyon várja már azt a pillanatot is, hogy szép ruhakölteményekbe bújjon az ország legnagyobb házibulijában. És már nem is kell sokat aludnunk ahhoz, hogy megláthassuk az első ruhakölteményében!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top