Híres sógorok és sógornők a sztárvilágból – Gondoltad volna?

nlc | 2024. Szeptember 04.
Az egész világ ismeri az arcukat és a nevüket, azt azonban már kevesebben tudják róluk, hogy rokoni szálak fűzik össze őket.

A sztárvilágban gyakran előfordul, hogy két híresség él párkapcsolatban vagy köt egymással házasságot, de az sem ritkaság, hogy a sztárok egy másik celebritás ismert vagy akár kevésbé ismert testvérével esnek szerelembe. Az alábbi galéria szereplőivel pontosan ez történt. Íme a világ leghíresebb sógorai és sógornői!

Bart Johnson, Blake Lively és Robyn Lively

A High School Musical sztárja, Bart Johnson neje 1999 óta nem más, mint Robyn Lively, Blake Lively nővére. (Fotó: Noam Galai/WireImage)

Jake Gyllenhaal és Peter Sarsgaard

Jake Gyllenhaal és Peter Sarsgaard is sógorok, hiszen Sarsgaard neje Maggie Gyllenhaal, a színész nővére. (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Tribeca Festival)

Emily Blunt és Stanley Tucci

Stanley Tucci Az ördög Pradát visel premierjén ismerkedett meg Emily Blunt nővérével, Felicity Blunttal, akivel 2012 óta házasok. (Fotó: Merritt/Getty Images for VH1)

Ashlee Simpson, Evan Ross, Diana Ross és Tracee Ellis Ross

Amikor Ashlee Simpson 2014-ben feleségül ment Evan Rosshoz, nemcsak Tracee Ellis Ross sógornője lett, hanem az anyósa lett az ikonikus Diana Ross is. (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Alison Brie, Dave Franco és James Franco

Alison Brie 2017-ben ment feleségül Dave Franco-hoz, James Franco öccséhez. (Fotó: Amanda Edwards/WireImage)

Mark Wahlberg és Jenny McCarthy GettyImages-698749032

Jenny McCarthy 2014 óta Donnie Wahlberg, Mark Wahlberg bátyjának felesége. (Fotó: Jeff Schear/Getty Images for SiriusXM)

Cameron Diaz és Nicole Richie

Cameron Diaz férje Benji Madden, akinek az ikertestvére, Joel Madden Nicole Richie-vel él házasságban. (Fotó: Donato Sardella/Getty Images for REVOLVE)

via

Exit mobile version