nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akikről nem tudtad, hogy rokonok

Gondoltad volna, hogy ezek a sztárok rokonok?

Kicsi a világ, pláne a sztárok belterjes miliője. Meglepő rokoni kapcsolatokat mutatunk az A listás hírességek köréből.

Sokszor az azonos családnév sem segít, hogy összekössünk két sztárt, pláne ha az adott híresség megváltoztatta a nevét, vagy nagyon távoli a kapcsolódási pont. 

Angelina Jolie és Jog Voight

Az alma nem esik mesze a fájától, mint például Angelina Jolie, és az Oscar-díjas színész, Jon Voight esetében. A nevük alapján nem derülne ki, hogy apa-lánya kapcsolat van köztük, hiszen a színésznő még nagyon fiatalon elhagyta az apja családnevét, ugyanis kapcsolatuk finoman szólva sem volt felhőtlen. Ennek oka főleg az volt, hogy a férfi megcsalta Angelina édesanyját, és ezt a színésznő sokáig nem tudta megbocsájtani édesapjának. Később sem lett teljesen kiegyensúlyozott a kapcsolatuk, többször került sor kenyértörésre, volt idő, amikor egyáltalán nem beszéltek egymással egy egész évtizeden át. Kapcsolatuk akkor lett jobb, mikor a színésznő és Brad Pitt 2016-ban elváltak egymástól. 

Angelina Jolie, Jon Voight, apa, lánya

Angelina Jolie és szintén színész édesapja, Jon Voight
(Fotó: Getty Images)

Kate Middleton és Elle, illetve Dakota Fanning

Az Ancestry.com írta meg, hogy Katalin cambridge-i hercegné és a színész testvérpár távoli unokatestvérek. Mindhárman III. Eduárd angol király leszármazottai. Gondoltad volna?

Kate Middleton, Dakota Fanning, Elle Fanning

Bizony, ők is távoli rokonok. Balról: Elle, illetve Dakota Fanning. Jobbról: Kate Middleton
(Fotó: Getty Images)

Ralph Fiennes és Károly herceg

És ha már a brit királyi családnál tartunk, akkor jó tudni, hogy Ralph Fiennes és Károly herceg rokonok. Ugyanis a kétszeres Oscar-jelölt színész Károly herceggel nyolcadik unokatestvérek, azaz mindketten az 1400-as években uralkodó skót király, II. Jakab leszármazottai.

Károly herceg, Ralph Fiennes

Ralph Fiennes a brit család távoli rokona
(Fotó: Getty Images)

Matt Damon és Ben Affleck

A két színész nemcsak gyerekkoruk óta nagy barátok és jó kollégák, hanem távoli unokatestvérek is. Közös felmenőjük egy William Knowlton Jr. nevű kőműves volt, aki az 1600-as évek elején emigrált Nagy-Britanniából az Egyesült Államokba. Matt Damon elégedett lehet mostanában, hiszen nagyon lelkes fogadtatásban részesült a főszereplésével bemutatott amerikai thriller, a Stillwater a 74. cannes-i fesztiválon.

Matt Damon, Ben Affleck

Nemcsak jó barátok, hanem rokonok is
(Fotó: Getty Images)

Jenny McCarthy és Melissa McCarthy

A két színésznőnek még a családneve is egyezik, de nem édestestvérek, hanem csak unokatestvérek. Melissát láthattuk a Koszorúslányok című vígjátékban, sőt, ezért Oscar-díjra is jelölték, és szerepelt a Szellemirtók-remake-ben is. Unokahúga szerepelt a Két pasi meg egy kicsiben, és igencsak aktív az Instagramon. Jenny a pályafutását 1993-ban a Playboy magazinban kezdte, később pedig tévés műsorvezetőként is feltűnt.

Melissa McCarthy & Jenny McCarthy

Jobbról Jennie, balról Melissa (Fotó: Getty Images)

Melanie Griffith, Dakota Johnson

A 70-es évek óta színészkedő Melanie rengeteg filmben dolgozott, miközben háromszor megházasodott és három gyermeket felnevelt. Köztük a Szürke ötven árnyalata című filmből ismert Dakota Johnsont. A fiatal színésznő édesapja, Don Johnson, Melanie egyik férje volt. Dakotára is egyre több szerepet osztanak, feltűnik A The Lost Daughter (Az elveszett lány) című filmben is. A világ legtöbb országában a Netflixen lesz látható december 31-től, de azt még nem tudjuk biztosan, hogy Magyarországon is a Netflix mutatja-e be.

Melanie Griffith, Dakota Johnson

Melanie Griffith és Dakota Johnson (Fotó: Getty Images)

(Via)

Kiemelt kép: Getty Images

Még több érdekesség sztárokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top