nlc.hu
Sztárok
Dávid Petra kitálalt: ő volt az, aki összemelegedett Aurelioval Farm VIP forgatásán?

Dávid Petra kitálalt: vele melegedett össze Aurelio a Farm VIP forgatásán?

Úgy tűnik, Dávid Petra és Aurelio között lobbant fel a láng a forgatáson. A Házasság első látásra sztárja most megtörte a csendet a kialakult helyzetről!

A Farm VIP műsora kapcsán sorra hallani furábbnál-furább pletykákat, például, hogy Curtis immáron menyasszonya, Barnai Judit és Aurelio párosa összemelegedett a forgatáson, hasonlóan, mint az egyik előző évadban Csuti és Szorcsik Viki párosa. Bár az érintettek tagadták, hogy igazak lennének ezek a pletykák, amelyek az idei évadról szólnak, egy újabb furcsaság ütötte fel a fejét: most már arról szólnak a híresztelések, hogy Aurelio a Házasság első látásra című műsorból megismert Dávid Petrával került közelebbi kapcsolatba.

Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

A Story ugyanis úgy tudja, Aurelio Petrára vetette ki a hálóját a forgatáson, minderre pedig abból következtet a magazin, hogy az előtt a hotel előtt látták a személyi edző autóját, amelyben Aureliónak is volt szobája.

 Dávid Petra az eset kapcsán ezt mondta a Storynak:

Van, hogy az ember meggondolatlan, és tesz butaságot. Viszont 35 évesen úgy gondolom, senkinek sem tartozom elszámolással. Azzal, akkor és azt csinálok, amit akarok.

„Itt elsősorban nem nekem kell elszámolnom a lelkiismeretemmel” – osztotta meg a személyi edző, hozzátéve: a Judie-ról és Aurelióról szóló pletykákkal is a forgatás után szembesült, s szerinte túl naiv volt, jobban kellett volna figyelnie a jelekre és a megérzéseire.

Így utólag belegondolva, nem tudom, hogy a Farmon vagy A kísértés című műsorban voltam…

– mondta a fitneszedző, akinek egy időre elege van a férfiakból.

Úgy tűnik Aurelióéknál mindezek után is megtörhetetlen a bizalom és óriási szerelem látszik náluk beigazolódni. A valóság show sztár gyermekének anyjának bizalma nem rendült meg a Barna Juditról szóló pletykák után sem, s megvédte a szerelmét: szerinte Aurelio a börtön óta sokat bizonyított, így nem tart attól, hogy megcsalná. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top