nlc.hu
Sztárok
Dietz Gusztáv belátja, hibázott: "Hatalmas paraszt tudok lenni"

Dietz Gusztáv belátja, hibázott: “Hatalmas paraszt tudok lenni”

A ketrecharcost nagyon bántja, hogy feleségét így megviselik a durva kommentek és azt sem tagadja, hogy hibázott.

Érzelmekkel túlfűtve telik az Ázsia Expressz versenye Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv párosa számára is. A napokban nagy megdöbbenést okozott rengeteg néző számára egy, a sztárpár között lezajlott eset, mikor is a ketrecharcos csúnyán ráförmedt feleségére az egyik feladat teljesítése közben. A nézőket és a rajongókat is ledöbbentette a kiborulása, a férjére zúduló gyűlöletcunamit azonban már felesége, Zsuzsi sem tudta szó nélkül hagyni és egy hosszas posztban fejette ki véleményét, hozzátéve: sepregessen mindenki a maga háza tájékán. 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Úgy tűnik azonban, hogy még mindig nem csitult Zsuzsi üzenete után sem a kommentelők haragja, így maga Gusztáv is megfogalmazott néhány sort a kialakult helyzetről. 

„Zsuzsi bent sír, mert hogy olvassa a hozzászólásokat amiben elhordanak minden szarnak.. és igazuk is van! Megnéztem pár pillanatot én is az ázsiából és én is úgy gondolom hogy hatalmas paraszt tudok lenni, a Mucit imádom amikor mondja hogy “te’türhő..” – kezdett bele mondandójába. 

Bocsánatot kérek.. éhes és fáradt voltam, miközben kamerákkal loholtak a nyakamban 40 fokban, 70% páratartalomban. Sajnos belőlem ha úgy van kijön és semmi nem szorul belém, mondom még egyszer sajnos!

„Sokszor nem tudom jól kezelni az indulataimat és tudom én is hogy ezzel foglalkoznom kell még. Itthon már tudom.. itt el tudok vonulni magamnak, akár a kertbe, akár a vízre v. csak ki a Dagadttal!?”

Mi itthon ritkán veszekszünk, akkor se hangosan. Ott nem tudtam jól kezelni a helyzetet egyáltalán és ezt még ugye sajnos közvetítette a tv is.

„Ezzel együtt továbbra sem érdekel hogy ki mit gondol erről.. sokan ismertek régóta igaz!? Gyermekkori barátságaim működnek a mai napig, az összes valamirevaló Barátnőmmel, de még a Szüleikkel is jóban vagyok a mai napig, van amelyiknek a Gyermeke is hozzám jár edzeni!” – tette hozzá bejegyzésében.

„Ti akik ismertek valóban, nektek számít a visszajelzésetek.. akkor is ha negatív, meghallgatom nagyon szívesen! De engedtessék meg hogy ne érezzem rosszul magam a Marika véleménye miatt Kalocsáról, se a Jenőé miatt Isaszegről! Azóta dolgozom magamon amióta az eszemet tudom és ezek szerint csak itt tartok még! Viszont nekem ez nem mások miatt fáj, hanem leginkább most a Zsuzsi miatt!” – zárta gondolatait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top