nlc.hu
Sztárok
Kabát Peti kibukott

Kabát Peti kiakadt, a focista-jelölteknek panaszkodik

Senki sem elégedett: Kabát Peti a játékosoknak szidja az edzőket a Kabát FC legújabb epizódjában.

Szeptember elején elindult Kabát Peti balkáni focikalandja. Tizennégy kétballábas, labdát maximum videójátékozás közben látott „sportoló” és egy fogadás Sebestyén Balázzsal. A tét nagy, a baj még nagyobb – de Kabát és szakmai stábja előtt nincs lehetetlen, a Kabát FC útra kelt az albániai edzőtáborba, ahol azért érték meglepetések.

Kabát Peti kiakadt, a focista-jelölteknek panaszkodik

(Fotó: Sajtóklub)

A műsor legújabb részében, miközben Mester és a többi edző a pályán arról beszélgetnek, hogy mennyire elégedetlenek a játékosok teljesítményével, Kabát Peti a focista-jelölteknek panaszkodik az edzőkre.

Az, ami bennetek van, nem tudták kihozni. Az edzőkkel, abszolút nem voltam megelégedve. Ti, itt mindannyian, sokkal jobbat érdemeltek. Én veszem át az irányítást!

– mondta határozottan Kabát Peti.

A teljes adás csütörtök este lesz látható az RTL-en.

Kabát Peti korábban arra a kérdésre, hogy a fiatalok celebet vagy sportolót látnak benne, így felelt.

„Én úgy szeretnék megmaradni az emberek emlékezetében, mint egy labdarúgó. Nekem első a foci és az Újpest. A tévézés csak egy hobbi. Ez egy olyan kiegészítő dolog, amiben jól érzem magam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top