nlc.hu
Sztárok
Ördög Nóra új frizurával hatalmas változott

Ördög Nóra új frizurával hatalmas változott

Ördög Nórát egy felvétel erejéig ismét hosszú hajjal láthatjuk. Igaz, akad egy aprócska csavar is a videóban...

Ördög Nóra éveken keresztül viselt hosszú hajat, az utóbbi időben azonban már vállig érő frizurával láthatjuk őt, mely sok rajongója szerint az eddigi legjobb választása. Volt arra is példa, hogy egészen drasztikus változáson ment keresztül a népszerű műsorvezető. Néhány évvel ezelőtt hosszabb idő után újra rövid hajjal mutatkozott, ezt pedig sokan nem hagyták szó nélkül, többek között Stohl András sem, aki 2020-ban, amikor Ördög Nóra új frizurája a Dancing with the Stars  adásában debütált, így utalt arra, hogy a hamarosan a zsűri soraiból a táncparketten láthatjuk majd viszont:  “Gondolom, a hajadat is azért vágattad le, hogy jobban hasonlíts egy sportolóra”.

Az Ázsia Expressz népszerű műsorvezetője legutóbb egy izgalmas tartalmat osztott meg követőivel közösségi oldalán. Megmutatta, hogyan hordja mostanában haját, és bár a felvételben meglapult egy nem is elhanyagolható kis fordulat, igazán meggyőzőre sikerült a videó.

A vélemények jelenleg még megoszlanak. Egyes hozzászólók szerint nagyszerűen állnak neki a hosszú tincsek és éveket tagadhatna le általuk, mások azonban éppen ellenkezőleg gondolják és úgy vélik, hogy jelenlegi, rövidebb frizurája kölcsönzi neki a valódi üdeséget és fiatalságot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top